HP Kötü Müdür ?

Gerçekten teşekkurler ben de amd olayından söylüyorlar diye düşünüyordum ancak çok fazla yakınan olunca bir suphelenmistim. Şu an önümde 2 seçenek var ya 3 ay daha bekleyip monster abra a5 v6.2.1 almak -ki rami HP'ye göre daha kötü-ayrıca ssd takıp uçurmayı düşünüyorum.
Yine de şu an tercih ettiğim Monster, her türlü daha iyi performans vereceğini düşünüyorum.
Sonuç olarak ya 5 gün sonra HP alacağım, ya 3 ay sonra Monster alacağım :D

Ayrıca CHIP HP'yi incelemiş bakmak isteyen olursa ;
HP Pavilion Gaming İncelemesi
(link vermek yasak degildir umarım forum linki değil sonuçta)

Önemli degil hocam burada hp yi kötüleyenlere pek bakma yeter hp gayet iyi iş çıkarmış bu modelinde sogutma konusunda

HP bilgisayarlar cayır cayır yanar. Dikkatli kullanım olmaz en fazla 2 yılda ekran kartınız veya işlemciniz sizlere ömür. HP tavsiye etmem.
CoolSense diye bir driver geliştirmişler hocam eski modellerdeki ısınma sorunundan dolayı. Yeni modellerde öyle bir problem olacağını sanmıyorum. Ayrıca dediğim gibi Asus veya Monster Abra A5 V6.2.1 tercih edebilirim ama Asusa 300 tl daha fazla verip HD Ready almış oluyorum Monster'a da aynı şekilde 300-400 tl daha fazla verip Ramini 8 Gb daha az almış oluyorum, upgrade yapabilirim sıkıntı yok ama neden uğraşayım ki 300 tl ucuza daha iyisi varken.
Zaten normalde 3800-4000 tl civarı satılan bir ürün.

Ne zaman AVM'lere gitsem bilgisayarlara şöyle bir göz atarım, buz gibi mağazada bataryası da takılı olmadığı halde sıcak olan tek bir marka var, tahmin et hangisi :)

Geçen hafta aldım.Daha önce asus n550 jv vardı . Tekrardan asus almayı düşünüyordum ama değişim yapmak istedim ve hp' ye yöneldim. Alırken çok tereddüt ettim ısınır, fandan çok ses çıkar filan diye ama ne ısınma var ne ses. Amazonda blackfriday indirimini bekliyorum birde ssd ekledim mi tam bir canavar olur.

HP kötü değil sadece biraz yetersiz soğutma ve tasarım konusunda zevksiz sayılır kısaca alma.
Hocam konu ölü şu an. Bütçem bu konuyu açtığım zaman max 3500 TL idi. şu an ise 6500 TL. Şu an bırak HP'yi Lenovolara bile bakmıyorum.
Sadece Asus, Monster ve MSI.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı