Merhaba.Arkadaşlar elimde emektar bir monitör var, baktım çalışıyor. Laptop bu, bağlanabilir mi? Bağlanıyorsa nasıl bağlayacağım?
Merhaba.
Bağlanabilir ancak VGA to HDMI dönüştürücü ile mümkün sadece.
Uzun süredir PS vs. kullanmadım. Yanlış bilgi vermek ve yanlış yönlendirmek istemem.Tamamdır hocam bir de şey soracağım PS3'e direk bağlanabilir mi?
Merhaba.
INCA HDMI TO VGA JAKLI SES KABLOSU DAHİL 20CM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INCA HDMI TO VGA JAKLI SES KABLOSU DAHİL 20CM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Buna benzer b
R ürün.
Uzun süredir PS vs. kullanmadım. Yanlış bilgi vermek ve yanlış yönlendirmek istemem.
Çok güzel öneri. Malum markanın sattığı tek mantıklı ve sağlam ürün.Merhaba.
INCA HDMI TO VGA JAKLI SES KABLOSU DAHİL 20CM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INCA HDMI TO VGA JAKLI SES KABLOSU DAHİL 20CM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Buna benzer bir ürün.
Çok güzel öneri. Malum markanın sattığı tek mantıklı ve sağlam ürün.
Dikkat etmemiz gereken şey üründeki güç girişi.
VGA mekanik görüntü aktaracağından HDMI dönüştürücüye güç vermezse görüntüyü alamayız ya da saniyede 1 kopma yaşanır. Bilgisayarınız HDMI üzerinden güç veriyorsa sorun olmaz ama vermiyorsa harici bir adaptör takmak gerekiyor ve aldığınız dönüştürücü adaptör takmaya uygun olmalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.