HP laptop hard disk Smart error

BaturalpSevinç

Centipat
Daha fazla  
HP marka 4 GB RAM 1 TB hard disk Intel'i 5 7. Nesil ve AMD Radeon ekran kartı var bilgisayarı alalı 5 yıl gibi bir süre oldu 1 yıl önce Smart error yüzünden bilgisayarla gelen yani ilk hard diski Media marktan yeni aldığım Seagate marka 1TB bir hard diskle değiştirmiştim çünkü artık öyle bir hal almıştı ki hiçbir şekilde Windows'u açamıyordum ve bütün bilgilerimi kaybetmiştim. O zamanlar kardeşim küçüktü ve laptopu hor kullanmış olabilirdi suçu ona atarak sorunu araştırmadım fakat yeni hard diski taktığımda üzerinden bir yıl geçip aynı hatayı aynı şekilde vermesi ve daha da şiddetlenip bilgisayarı 30 dakika açık tuttuktan sonra mavi ekran almaya başlamam ve tekrar aynı hatayla. 1 yıl gibi hızlı bir sürede bozulan hard disk beni hard diskten daha farklı sorunların hard diske zarar verebileceği konusunda şüphelendirdi ve sizlere danışmak istedim.

B7547F7F-5A02-46EF-A697-2A4E23DDDACD.jpeg

Şimdilik entera basarak Windows'a girebilsem de ilk hatadan biliyorum ilerliyen zamanlarda sadece F2 seçeneği kalıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı