HP laptoplarda parça sorunu var mı?

Silence59

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba geçen ay HP 250 G9 16 GB laptop aldım SolidWorks kurması için babamın bir arkadasina verdik kurdu programı laptopu babam geri getirdiğinde adamın söylediği şey keşke HP almasaydiniz bu cihazların parça sorunu çok var arıza falan yapsa parçasını bulamazsiniz demiş. Böyle bir sorun var mı? Zaten laptopu beğenmedim ekranı sürekli ayarlamak gerekiyor pixel kaybı oluyor neyse kasa toplayacağız babamla iş için kullanırım artık bunu da. (HP bende istemedim 13-14K'lik laptopu annem yüzünden 17k ya aldık 5K koyup ASUS ROG STRIX G15 alacaktik babamla internetten alamadık neyse)

Öyle bir sorun yok. Garantisi olan ürünse her türlü destek alırsınız. Yoksa pek çok laptop için parça bulmak zor oluyor, hele eskiyse.

Ek olarak, merak ettim. Anneniz ne diyerek istediğiniz cihazı almanızı engelledi ki?

17k biraz pahalı olmuş ama genelde garantisi olan bilgisayarlarda parça sıkıntısı olmuyor.

17k biraz pahalı olmuş ama genelde garantisi olan bilgisayarlarda parça sıkıntısı olmuyor.
evet dayı güzel dürttü kasaba tarzı yerlerde maalesefki kör tuttuğunu misali oluyor şehirler nasıldır bilemem ama en azından teknolojik alanda bilgili insanların olduğunu düşünüyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı