HP laptopta bir anda ekran gitti

Leady

Decapat
Daha fazla  
Discord'da takılırken bir anda resimdeki gibi oldu. Çözümü var mıdır?
Pembe gibi gözüken beyaz aslında.

.

Dosya Ekleri

• 20230710_024359.jpg
    20230710_024359.jpg
    121,5 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Sürücüler çöküyor gibi. Win+CTRL+Shift+b kombinasyonu ile ekran kartına reset atmayı deneyin. Sorun devam ederse DDU ile kaldırıp yeni sürücüler kurarsınız.

Teşekkür ederim hocam eve gidince deneyeceğim.

Sürücüler çöküyor gibi. Win+CTRL+Shift+b kombinasyonu ile ekran kartına reset atmayı deneyin. Sorun devam ederse DDU ile kaldırıp yeni sürücüler kurarsınız.

Hocam sürücü kurmayı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam eve gidince deneyeceğim.

Hocam sürücü kurmayı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Laptop modeliniz? Ek olarak w+R> çalıştır penceresine "devmgmt.msc" yazın> görüntü bağdaştırıcılari kısmına gelip fotoğrafı burda paylaşın. Bakalım sürücülerininiz yüklü mü. Ona göre ddu kullanirsiniz.

Laptop modeliniz? Ek olarak W+r> çalıştır penceresine "devmgmt.msc" yazın> görüntü bağdaştırıcılari kısmına gelip fotoğrafı burada paylaşın. Bakalım sürücülerininiz yüklü mü? Ona göre DDU kullanirsiniz.

Laptop modeli

HP 4UK80EA Core i3 5005U​

hocam baktım da sürücüler kuruluymuş

Hocam yapamadım sanırım birkaç çizgi oluştu ekranda

Böyle oldu

Ne olur yardım edin yaa

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    41,6 KB · Görüntüleme: 29
  • 20230712_202403.jpg
    20230712_202403.jpg
    178,4 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Hocam hdmi çıkışından monitor, televizyona bağlayın. Görüntü normalse ve igpu veya ekran zarar görmüştür.
Yine görüntü bu şekildeyse driver güncellemesi yapın, olmazsa format deneyin belki yazılımsal bir hata da olabilir.

Bir de Bios veya boot ekranında da görüntü yine aynı şekilde mi peki?

Hocam HDMI çıkışından monitor, televizyona bağlayın. Görüntü normalse ve iGPU veya ekran zarar görmüştür.
Yine görüntü bu şekildeyse driver güncellemesi yapın, olmazsa format deneyin belki yazılımsal bir hata da olabilir.

Bir de BIOS veya boot ekranında da görüntü yine aynı şekilde mi peki?

Monitöre bağladığım zaman normal görüntü geliyor. Eve gidince BIOS ekranına da bakayım.

Format atayım olmazsa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı