Sürücüler çöküyor gibi. Win+Ctrl+Shift+B kombinasyonu ile ekran kartına reset atmayı deneyin. Sorun devam ederse ddu ile kaldırıp yeni sürücüler kurarsınız.Discord'da takılırken bir anda resimdeki gibi oldu. Çözümü var mıdır?
Pembe gibi gözüken beyaz aslında.
.
Sürücüler çöküyor gibi. Win+CTRL+Shift+b kombinasyonu ile ekran kartına reset atmayı deneyin. Sorun devam ederse DDU ile kaldırıp yeni sürücüler kurarsınız.
Sürücüler çöküyor gibi. Win+CTRL+Shift+b kombinasyonu ile ekran kartına reset atmayı deneyin. Sorun devam ederse DDU ile kaldırıp yeni sürücüler kurarsınız.
Laptop modeliniz? Ek olarak w+R> çalıştır penceresine "devmgmt.msc" yazın> görüntü bağdaştırıcılari kısmına gelip fotoğrafı burda paylaşın. Bakalım sürücülerininiz yüklü mü. Ona göre ddu kullanirsiniz.Teşekkür ederim hocam eve gidince deneyeceğim.
Hocam sürücü kurmayı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Laptop modeliniz? Ek olarak W+r> çalıştır penceresine "devmgmt.msc" yazın> görüntü bağdaştırıcılari kısmına gelip fotoğrafı burada paylaşın. Bakalım sürücülerininiz yüklü mü? Ona göre DDU kullanirsiniz.
Dostum ekran kartın yanmış yüksek ihtimalle.Laptop modeli
HP 4UK80EA Core i3 5005U
hocam baktım da sürücüler kuruluymuş
Hocam yapamadım sanırım birkaç çizgi oluştu ekranda
Böyle oldu
Ne olur yardım edin yaa
Dostum ekran kartın yanmış yüksek ihtimalle.
Hocam HDMI çıkışından monitor, televizyona bağlayın. Görüntü normalse ve iGPU veya ekran zarar görmüştür.
Yine görüntü bu şekildeyse driver güncellemesi yapın, olmazsa format deneyin belki yazılımsal bir hata da olabilir.
Bir de BIOS veya boot ekranında da görüntü yine aynı şekilde mi peki?
Eğer Bios ekranında da normal görüntü varsa muhtemelen driverlar bozulmuş veya düzgün çalışmıyor demektir. Driverı silip yeniden kurun o da olmazsa çare formatMonitöre bağladığım zaman normal görüntü geliyor. Eve gidince BIOS ekranına da bakayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.