Çözüldü HP Laptopta Windows'tan Linux Mint'e Geçiş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alucardtepes

Megapat
Linux'u kurdum. Şu ana kadar herhangi bir hata da almadım, ancak HP laptop sürücüleri kurmak istediğimde HP desteği yok veyahut kernel yükleyebilirsiniz dedi. Kernel yüklememe gerek var mı? Nasıl yükleyebilirim?

Bir de ek olarak okuduğum kadarıyla pil sorunu oluyormuş, onun için kurmam gereken bir şey var mı?

Linux'a geçme bence bende de HP laptop var denedim beğenmedim oyun desteği yok denecek kadar az.
Hocam cihazın oyun oynatacak gücü yok zaten HD620 dahili ekran kartı var. Oyun için masaüstü bilgisayarımı tercih ediyorum o yüzden. Bana film, dizi izletsin sosyal medyada dolaştırsın, ofis ve tasarım işlerinde yardım etsin yeter.

HP Laptop sürücüsü derken anlamadım hocam ekran kartı sürücüleri falan mı? Kernel zaten sistemin çalışması için gerekli şu anda sizde bir kernel yüklü zaten.

İşlemci, kamera gibi sürücülerdi ama baktığım kadarıyla hepsi çalışıyor.

Genelde sürücüler Kernel'in içine gömülü gelir hocam Linux'ta. Eğer hepsi çalışıyorsa ek bir sürücüye ihtiyacınız yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…