Hp laptopun ekranı sürekli gidip geliyor

ElviraSC

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Hp laptop kullanıyorum. Oyuna girdim ve bir hata verdi. Ne olduğunu bilmiyorum çünkü ne oyundan çıkabildim ne bilgisayarı kapatabildim. En son kapatıp açtığımda ekranın gidip geldiğini gördüm. Ekran sürekli yanıp sönüyor gidip geliyor. En son kapatıp açmaya çalışırken mavi ekran geldi. Windows düzgün yüklenmemiş görünüyor yazıyordu. İnternetten bakıp bir şeyler yapmaya çalıştım fakat düzelmedi. Düzelmesi için ne yapabilirim?

Düzelmezse güvenli moddan dosyalarımı almam ve sıfırlamam lazımmış. Bilgisayarda hiçbir şeye tıklayamıyorum gidip geldiği için. Bu işlemi başka ne şekilde yapabilirim?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Intel'in sayfasından kurun Intel olanı. NVIDIA olanı da kendi sitesinden modeline göre indirip kurun.
Aygıt yöneticisinden sürücüleri güncelle dedim düzeldi. Yeterli oldu yani silip pc açıp aygıt yöneticisinden güncellemek. Yine de bu dediğinizi de yapacağım. Yine gitmesin. Teşekkür ederim.

Tamam o hâlde. Çok teşekkür ederim.

Fazla sevindim galiba... Yine gitti... Dediğinizi de yapamıyorum çünkü google vs. hiçbir şeye tıklamıyor maalesef. Bir şekilde güncellemeye çalışacağım.
Hocam sürücüyü kaldırıp dediğim şekilde yenisini kurun. Yoksa garantiye gönderin sorun donanımsal olabilir.

kanka ne oldu düzelttinmi şuanda seninkini adamın dediğinim yaptın yoksa garantiye felanmı göderdin bendde şuan ayı sorun var aynısın yaşıyorumda
Geç gördüm yazdığınızı ama yine de cevaplayayım. Ne yapsam düzelmedi. Ben de en son pcyi sıfırladım o şekilde düzeldi anca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı