HP laptopun modeli ne olabilir?

eleutherios75

Hectopat
Merhaba arkadaşım laptop almaya gitmiş. Lenovo alın diye israr ediyorum ama ailesinde Lenovo'da sorun olmuş akrabalarında ondan almak istemiyorlar. Şimdi az kalsın alacakları laptopun fotosun atdı ama modelini falan hiçbir şeyine bakmamışlar bir tek fotoğraf var elimde burada tahmin edebilir misiniz bunun CPU'su veya modeli nedir diye? Bir de benim bu butceye onerdigim Lenovo Ryzen 3 5300u u var bu islemci nasildir? Ben 5 5500u kullanıyorum menmunum.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-08-26 at 00.56.56.jpeg
    WhatsApp Image 2022-08-26 at 00.56.56.jpeg
    91,3 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşım laptop almaya gitmiş. Lenovo alın diye israr ediyorum ama ailesinde Lenovo'da sorun olmuş akrabalarında ondan almak istemiyorlar. Şimdi az kalsın alacakları laptopun fotosun atdı ama modelini falan hiçbir şeyine bakmamışlar bir tek fotoğraf var elimde burada tahmin edebilir misiniz bunun CPU'su veya modeli nedir diye? Bir de benim bu butceye onerdigim Lenovo Ryzen 3 5300u u var bu islemci nasildir? Ben 5 5500u kullanıyorum menmunum.
Hocam cihazın altındaki etikette model numarası yazar. Ayrıca cihazı açıp başlat menüsüne dxdiag yazıp gelen programı açarak cihazın tüm özelliklerine ulaşılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı