Haltroy
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Dizüstü bilgisayar: HP Pavilion Gaming 15-dk0005nt
Telefon: POCO X3 NFC
- Meslek
- Öğrenci
Peki Radeon ve Bilgisayar performans ayarlarınızı yaptınız mı?Hem LOL ve PES'i bilmem ama düşük ayarlarda ve yüksek ayarlarda aynı FPS alıyorsan belki de sıkıntı sürücü olabilir.Dediğim gibi şu anda laptopun ekran kartının desteklendiği en son Windows 10 sürümüne geri dönüp sürücüyü kurarsan daha iyi performans elde edersin.Dostum oyun icinde kullandigi dahili ekran karti oluyor cunku internetteki testlerde ayni pc olmasina ragmen 2 kat fps aliyorlar en basitinden pubg mobile emulator bile donuyor yani imkansiz kullanmiyr laptop. Şuan kafam atti vallaha sadece lol ve pes oynadigim pc de lol de tum ayarlar en dusukte de en yuksekte de 40 fpsyi gecmiyor on eden hic degilse 55 70 fps arasi oynatiyordu
Örn. HP Sürücü listesinde Benim en son Sürücüm Windows 10 1703 için yapıldı ve ben de 1703'e geçtim ve öyle sürücüyü yükledim ve sonraki sürümlere geçmedim.Windows 10 biraz sıkıntılı ama yine de yapacak bir şey yok.
Evet AMD biraz sıkıntı ama laptopun üreticisinin verdiği sürücüleri kullanmak daha iyi.