HP Omen 15-DC1011NT vs Tulpar T5 V19.1.2

CaucasıanEagle

Decapat
Daha fazla  
Çogunlukla Sketchup, Vray, Lumion, PS gibi tasarım render programlarını kullanacağım. Maks. 8500 bütçem var. Ekran kartı olarak yeni nesil 1660 Ti ekran kartında karar kıldım. Ancak bu özelliklerde bütçem dahilinde HP omen 15-DC1011NT ve Monster Tulpar T5 v19.1. 2 var ikisi de i7 9750H ve GTX1660 Ti. Monster'da arıza olayları çok oluyormuş diye okudum. HP için ise pek fikrim yok. Sizce hangisi daha az baş ağrıtır. Başka tavsiyeniz var mı?
Laptoplar;

Hp'deki 1660ti max-q mu, onu bir öğren istersen. Forumdaki bir arkadaş attığın HP'nin 512 gb ssdli modelini alıp ekran kartı max-q diye iade etmişti.

Şuna bakabilirsin, az önce ben de sipariş ettim.

Şahsen HP tercih ederdim ben. Zaten aynı aileden model bende de mevcut hpde 2070 ve rgb Zone aydınlatmalı olarak, üründen kaliteden kasadan vs memnunum. Tavsiye ederim.
Teşekkürler cevabınız için. Elimde 950m 4gb ve i7 4720hq asus notebook mevcut. Galiba aynı paraya 3700x ve rtx2060 lı masaüstü kuracağım. Elimdeki notebooklada basit çizim işlemleri için kullanırım diye düşündüm.
Hp'deki 1660ti max-q mu, onu bir öğren istersen. Forumdaki bir arkadaş attığın HP'nin 512 gb ssdli modelini alıp ekran kartı max-q diye iade etmişti.

Şuna bakabilirsin, az önce ben de sipariş ettim.

Asus'u genel olarak beğeniyorum ama dizüstü ömürleri masaüstü kadar uzun olmuyor diye vazgeçtim sanırım. teşekkür ederim cevabınız için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı