HP Omen 15 EN1011NT vs Monster Tulpar T5 v20.3

Dolkqa

Femtopat
Daha fazla  

Monster alırsam 32 GB RAM 1TB SSD yapıp alacağım. HP'nin teknik desteğini ve kasasını sormak istiyorum.
Her şeyi göz önünde bulundurursak hangisi alınmalı? Fiyat olarak ikisini de alabilirim. Ve ayrıca en az Monster kadar güçlü farklı modeller önerebilirsiniz fiyatlar yakın olduğu sürece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar monster abra ve tulpar serilerini çizim ve oyun için kullandık ve çok ısınma problemi yaşadım.Ben de şu anda laptop bakıyorum indirim bekliyorum tercihimi msi dan yana kullanacağım.Ama forumda açtığım yardım konularında HP OMEN bana önerilen notebooklar arasındaydı.Monster'ı kesinlikle önermem servis ve teknik destek ekibi çözüm odaklı ama ürünlerinin kaliteli olduğunu düşünmüyorum.

Tulpar T7 v25.1 öneriliyor diğer Abra'ya da Tulpar'lar gibi değiller msi üretimi kasa ve klavye gibi eklentiler de msi gp76 nın birebir aynısıymış

20.3 kasası iyi değil.
MSI kasalı Monster bu. Beklerseniz alırsınız.
Onun haricinde HP Omen 3070 ekran kartıyla öne çıkıyor. Alınabilir.

Monster alırsam 32 GB RAM 1TB SSD yapıp alacağım. HP'nin teknik desteğini ve kasasını sormak istiyorum.
Her şeyi göz önünde bulundurursak hangisi alınmalı? Fiyat olarak ikisini de alabilirim. Ve ayrıca en az Monster kadar güçlü farklı modeller önerebilirsiniz fiyatlar yakın olduğu sürece.

V20.3 fena değil ancak, V25 varken bakılmamalı.

20.3 kasası iyi değil.
MSI kasalı Monster bu. Beklerseniz alırsınız.
Onun haricinde HP Omen 3070 ekran kartıyla öne çıkıyor. Alınabilir.
Güzel model fakat üniversitesi için alacağımdan 17 inç istemiyorum 15.6 inç gerekiyor bana biraz taşınabilir olması lazım.

17.3 ler inanılmaz taşınmaz mı ben de düşünüyorum hem üni hem oyun için tulpar v25. 1 e yakınım ama çok ağırlık farkı olur mu 15.6 ile

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı