HP Omen 15 GTX 1050 Ti FPS Sorunu

Hakan baha

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler yeni laptop aldım başlıkta görüldüğü gibi FPS sorunlarım var. (Her oyun sabit 60 FPS'de calışıyor.) Sitedeki ve internetteki denetim masası ayarlarını yaptım fakat oyunlar hala sabit 60'ta. Sadece PC'yi açtıktan sonra yeniden başlat yapıyorum, öyle normal FPS değerlerini elde ediyorum. VSYNC ayarını PC her açıldıgında otomatik olarak OFF yapıyor anlayamadım. Yardımlarını bekliyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows sürümün nedir? Eğer 1709 sürümüne yükseltme ile geçtiysen bu sorun olabiliyor. Xbox DVR'yi devre dışı bırakamıyorsun. Tekrardan temiz kurulum yapmanı öneririm.

İyi günler yeni laptop aldım başlıkta görüldüğü gibi FPS sorunlarım var. (Her oyun sabit 60 FPS'de calışıyor.) Sitedeki ve internetteki denetim masası ayarlarını yaptım fakat oyunlar hala sabit 60'ta. Sadece PC'yi açtıktan sonra yeniden başlat yapıyorum, öyle normal FPS değerlerini elde ediyorum. VSYNC ayarını PC her açıldıgında otomatik olarak OFF yapıyor anlayamadım. Yardımlarını bekliyorum :)
Aynı sorun bende de var. Bilgisayarı yeniden başlatmayı dene sorun çözülecek ve ayrıca neden olduğunu bilmiyorum ileride sıkıntı olur mu

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı