Evet şu an ben de fark ettim. Mesela aynı sıradan tuşlara basınca algılıyor ancak üst sıradaki tuşlara basınca algılamıyor örnek vermek gerekirse hjklşi şeklinde basınca algılıyor herhangi bir problem yok ancak hjkıoplşi şeklinde bastığımızda algılamıyor.
Bilgisayarım değişecek hocam, ilgileniyorlar ama çözemiyorlar. Farklı sorunlar da var parça değiştiği halde çözülmedi. Yeni bilgisayar 1 hafta içinde elimde olur ama synı sorunları o bilgisayarda da bekliyorum sonuçta aynı model. Fabrikadan üretilip geliyormuş şu an alacagım pc ama ben hiç umutlu değilim.
Bilgisayarım değişecek hocam, ilgileniyorlar ama çözemiyorlar. Farklı sorunlar da var parça değiştiği halde çözülmedi. Yeni bilgisayar 1 hafta içinde elimde olur ama synı sorunları o bilgisayarda da bekliyorum sonuçta aynı model. Fabrikadan üretilip geliyormuş şu an alacagım PC ama ben hiç umutlu değilim.
Bilgisayarı ne zaman aldınız acaba? Bu sorun kronik bir sorun mu şu an ben de şüphelenmeye başladım. Sizin yaşadığınız problem bende de var ancak bir sorun teşkil etmiyor.
Neye aynı anda bastınızda ghost olması sorun oldu tuş algılamadı problem yarattı merak ettım bende de Omen var hiç dıkkatımı cekmedı o kadar Apex Legends de basarım tuşlara 3'er 5'er
Bilgisayarı ne zaman aldınız acaba? Bu sorun kronik bir sorun mu şu an ben de şüphelenmeye başladım. Sizin yaşadığınız problem bende de var ancak bir sorun teşkil etmiyor.
Yazın almıştım, ETS gibi oyunlarda sorun yaratıyor dönerken üçüncü tuşu algılamıyor. Ayrı bir sorun daha var klavyemde bazen tuşa basarken kendiliğinden bırakıyor tuşu oysaki parmağım hala tuşta. Bırakıp tekrar basınca algılıyor. Bu daha büyük bir sorun çok can sıkıcı. Coil Whine sesi de var bela bir bilgisayar almışım.
Neye aynı anda bastınızda ghost olması sorun oldu tuş algılamadı problem yarattı merak ettım bende de Omen var hiç dıkkatımı cekmedı o kadar Apex Legends de basarım tuşlara 3'er 5'er
Sol kısımda zaten 15 tuşu aynı anda algılıyor. İleri ok tuşu, sağ ok tuşu ve N ye basabilir misin? N yi almıyor bende (sadece N değil çoğu harfi almıyor.) Sağ tarafta sorun var ya da tüm modeller böyle üretildi ama çok saçma. Kuzenin Abra'sı bile her kısımda en az 5 tuş algılıyor.
Yarın aynı model sıfır ürün elimde olacak. Güncellerim.