HP Omen 15 klavyede antighosting

Bende ağustos ayında satın almıştım ilk başlarda bende de bazen tuşu kendi kendine bırakma sorunu oluyordu ancak sonradan bu sorunla karşılaşmamaya başladım. Bugün HP teknik servisi ile görüştüm bana WASD tuşlarının olduğu bölgede Anti-Ghosting bulunduğunu söyledi. Test yaptığımda aynı anda 15 tuşa basabildim ve algıladı. Sizin klavyeniz sorunlu o zaman. İnsan o kadar para verince biraz panikliyor :)

Bende ağustos ayında satın almıştım ilk başlarda bende de bazen tuşu kendi kendine bırakma sorunu oluyordu ancak sonradan bu sorunla karşılaşmamaya başladım. Bugün HP teknik servisi ile görüştüm bana WASD tuşlarının olduğu bölgede Anti-Ghosting bulunduğunu söyledi. Test yaptığımda aynı anda 15 tuşa basabildim ve algıladı. Sizin klavyeniz sorunlu o zaman. İnsan o kadar para verince biraz panikliyor :)
Hocam ileri yön + sağ yön tuşu + KLP deneyebilir misiniz aynı anda? KLP basmıyor bende mesela.
Şunu dener misiniz, genel olarak 10 üstü tuşa ben de basabiliyorum.

Bende bırakma sorunu hala devam ediyor maalesef. Sadece WASD kısmında antighosting çok saçma. Harici klavye ile kullanılması gerekiyor bu bilgisayar anladım. Kimseye önermiyorum bu dakikadan sonra bu modeli, ayrı bir konu açacağım boş vaktimde. Umarım ses sorunu yoktur bari onu çözmüş olsunlar ürün fabrikadan sıfır üretilip gelmiş dediklerine göre.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı