HP Omen 15 nasıl?

Ah hocam ah dün almadım diye dünden beri baya üzdüm kendimi iyi en azından değerini bilecek birinin eline gitmiş bu arada benim acil bir laptopa ihtiyacım var sade olması şart ve en az 3050ti - 3060 arıyorum bende 12 bin tl bütçem :( gaming görünümlüleri hiç sevmiyorum
Hocam o kadar f/p miya laptop ? Benim içime ne bileyim sipariş verdikten sonra sinmedi.Siz ne için alacaktınız ? Oyun mu sadece ?

Ah hocam ah dün almadım diye dünden beri baya üzdüm kendimi iyi en azından değerini bilecek birinin eline gitmiş bu arada benim acil bir laptopa ihtiyacım var sade olması şart ve en az 3050ti - 3060 arıyorum bende 12 bin tl bütçem :( gaming görünümlüleri hiç sevmiyorum
Bulursan bana da haber et ben şu an asus rog strix 3050'li olanı planlıyorum :D olmazsa 3050ti'sini alacağım ama 3060 ile arasında çok fark var ya koydu biraz bana.

https://www.hepsiburada.com/hp-omen-434m7ea-amd-ryzen-7-5800h-8gb-512gb-ssd-rtx3060-15-6-freedos-tasinabilir-bilgisayar-15-en1015nt-p-HBCV00000FJOOA?magaza=DEY ELEKTRONİK&url_src=ios-product-detail bu laptopu 12.000 TL'ye aldım. Daha elime ulaşmadı ama sizce uygun fiyata mı aldım? Şu an kargoya dahi verilmedi fakat bilemiyorum ya. Sizce uygun mu? 1000 TL'de RAM masrafı olacak.
İnşallah o RAM'i takacak yer bulursun :D 2x4 diyor ama bilemedim 4 slotu vardır İnşallah :D hayırlı olsun HP'nin laptoplarına ben de yükseliyorum, tasarımları ecüş mecüş olmuyor

Bulursan bana da haber et ben şu an asus rog strix 3050'li olanı planlıyorum :D olmazsa 3050ti'sini alacağım ama 3060 ile arasında çok fark var ya koydu biraz bana.
Paranız varsa ROG Strix alın çok güzel cihazlar :) 2-3 bin TL fazla veriyorsunuz biraz acıtıyor ama zamanla yediğimiz kazıklar gibi unutuyoruz :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı