HP Omen 16 2022 alınır mı?

Peki hocam 140W ile 115W arasında çok fark var mı? Ben biraz baktım ama sanki o kadar da büyük bir fark yokmuş gibi duruyor.

İzlediğiniz vidolar büyük ihtimalle faklı cihazlar. Bendeki ürün sınırlı üretim olduğu için pek videosu yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanalımda ufak incelemeleri bulabilirsiniz.

130W 3070 Ti

Bendeki 140W 3070

150W 3070 Ti

Timespy skorları bu şekilde. İnceleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Eğer STRIX ve Omen'den bahsediyorsaniz STRIX 150W ve Ti ondeligide var hocam.
hocam 2 cihaz da ti ancak biri 115W diğeri 150. Bu iki cihaz arasında çok fazla performans farklı olur mu onu soruyorum ben. Eğer yüksek ayarlarda bir kaç fps gibi bir fark olacaksa işlemci ile kapanır bu fark. Ancak aradaki fark 10 15 fps civarında olacaksa o zaman durum değişir gibi geliyor.

Ancak aradaki fark 10 15 fps civarında olacaksa o zaman durum değişir gibi geliyor.
Aradaki fark 30-40 fps kadar fark ediyor. Yüksek watt ı tercih etmek her zaman önemli.

Üf gerçekten büyük bir fark bu kadar oynayabileceğini bilmiyordum

Çoğu kişi bilmiyor, o yüzden burada anlatmaya çalışıyoruz insanlara. Bir de işin içine adaptör farkı, ısınma olayları falan girince iyice karışıyor

Çoğu kişi bilmiyor, o yüzden burada anlatmaya çalışıyoruz insanlara. Bir de işin içine adaptör farkı, ısınma olayları falan girince iyice karışıyor
o zaman asus gitmek daha mantıklı gibi. 3070ti almışken cihazı tam çalıştırmamak saçma oluyor.

O zaman ASUS gitmek daha mantıklı gibi. 3070 Ti almışken cihazı tam çalıştırmamak saçma oluyor.

Umarım 240W şarj aleti ile gelen modeli değildir. Yoksa isteseniz de çalıştıramazsınız. 320W'lık adaptör lazım tam güç için. Ki asus yüksek performansı anlık veriyor, yük altında değil.

@Artoria Pendragon Biliyorsa bizi aydınlatsın adaptör hakkında.

O zaman ASUS gitmek daha mantıklı gibi. 3070 Ti almışken cihazı tam çalıştırmamak saçma oluyor.

Yine de siz içinize sindiyse alın ASUS'u, sabaha bu fiyatlar kalmayabilir. Ekonomi durmuyor.

Son düzenleme:
280W geliyor diye biliyorum 3070 Ti ve üstünde.
280W adaptörlü 3070ti asusun skoru da bu. Farklı gruplardan bulduğum. Bios güncellemesi ile umarım daha optimize ederler.

o zaman asus gitmek daha mantıklı gibi. 3070ti almışken cihazı tam çalıştırmamak saçma oluyor.
Bu arada attığım skorların Graphics score kısmına bakıyoruz karşılaştırmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…