Rehber HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları

Hocam başka bir konuya daha yazmıştım, I7 14700HX işlemcili bir modelim var, 2024 model. Bu sorun benim modelimde de geçerli mi?

Hocam başka bir konuya daha yazmıştım, i7 14700HX işlemcili bir modelim var, 2024 model. Bu sorun benim modelimde de geçerli mi?

Yeni modeller ile ilgili bilgimiz yok emin olmak istiyorsanız laptopun arkasını açıp hall sensorun yerine bakın(Reddit'te bazı insanlar çözüldüğünü söylüyor ama elimizde kesin bir kanıt yok ve bilgi çok az), ayrıca kullandığınız işlemci 14. nesil hocam eğer yapmadıysanız microcode güncellemenizi kesinlikle yapın.

En güncel driverları yükleyince microcode otomatik yapılıyor mu ?

En güncel driverları yükleyince microcode otomatik yapılıyor mu?

Elimde Intel cihaz olmadığı için maalesef detaylı bilgim yok internette araştırırsanız bulabilirsiniz veya kullandığınız cihazın desteğine ulaşırsanız detaylı bilgi alırsınız.

4070 olduğu için bunu tercih ettim de yanlış mı yaptım bilmiyorum o yüzden bi kararsızlık var içimde.
Hocam aynısının i7 14700hx olanı bende var, sıcaklık değerlerinden memnunum şu anda, omen hub 80 derece cpu geçirmiyor, ekran kartı ise 84 derecenin üstünü görmedi hiç. performans modunda ise 85-90 derece cpu görüyorum 70 wattlara kadar. 2023 modellerinden daha soğuk.

Zaten ekran kartı darboğazı yiyeceği için işlemci çok ısınmaz diye düşünüyorum amacım iki modeli karşılaştırmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…