Rehber HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları

Tertemiz olmus hocam hazır elinizde de cihaz varsa onlar düşünsün artık (tabii yüksek gereksinim gerektiren programlarla vs işiniz yoksa) işi her türlü istediğiniz şekilde sonuçlandırabilirsiniz bence.

Hocam konudaki o mavi kablo olayı gerçek bence ben ilk aldığımda başım ağrımasın diye çıkarttım o kabloyu kablonun işlevi (cihazın kapağını kapattığında cihazın uyku moduna girmesini sağlayan bir sensör) zaten insanların cihaz kilitleniyor siyah ekranda kalıyor klavye kullanılmaz hala geliyor dedikleri de bu oluyor yani kısacası özellik sizin için hayat kurtarıcı değilse bence çıkartın

Bu arada ne sorunu yaşamıştınız cihazınız mı kilitlendi dediğim gibi.

O kabloyu sökünce sanırım evet sorun çözülüyor. Rehberde anlatılan gibi ekran gidiyor laptop kitleniyordu hiç bir işlem yapılmıyordu. Servise verdim ve 1.5 ay sonra durum bu ortada çözüm yok.

Tertemiz olmus hocam hazır elinizde de cihaz varsa onlar düşünsün artık (tabii yüksek gereksinim gerektiren programlarla vs işiniz yoksa) işi her türlü istediğiniz şekilde sonuçlandırabilirsiniz bence.

Bu arada alacağınız zamanı çok iyi hesaplayın hocam ürünü satın aldım parayı çekmişler ama hala işleniyor olarak gözüküyor siparişim. Büyük ihtimalle 2 3 hafta arasıda gelme süresi olacak.

O kabloyu sökünce sanırım evet sorun çözülüyor. Rehberde anlatılan gibi ekran gidiyor laptop kitleniyordu hiç bir işlem yapılmıyordu. Servise verdim ve 1.5 ay sonra durum bu ortada çözüm yok.
hocam eğer aynı cihazın sıfırını alırsanız bence aldığınız gibi o kabloyu sökün ben söktüm cihazda hiçbir sorun yok sadece kapak kapatıldığında cihaz kapanmıyor kaldı ki ben özelliği kullanmıyorum

O kabloyu sökünce sanırım evet sorun çözülüyor. Rehberde anlatılan gibi ekran gidiyor laptop kitleniyordu hiçbir işlem yapılmıyordu. Servise verdim ve 1.5 ay sonra durum bu ortada çözüm yok.

Bu arada forumda arkadaşla tartıştığımız termal macunu uygulama şansınız varsa kabloyu sökmeyede gerek kalmaz çünkü sensör yüksek sıcaklıktan bozuluyor önerdiğimiz termal ped 100 dereceden işlemciyi 80 90 bandına çekiyor büyük ihtimal yüksek sıcaklık sorunu çözülünce sensör bozulmayacak ve sorun yaşamayacaksınız.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-11-06 saat 11.24.01_a690abfb.jpg
    157,9 KB · Görüntüleme: 31
  • WhatsApp Görsel 2024-11-06 saat 11.24.02_38d4cb06.jpg
    150,6 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Anladım hocam teşekkür ederim bakalım cihazımın sıfırını istiyorum dediğimde ne söyleyecekler. Dün bana önerilen cihaz şaka gibiydi ben boşuna mı Omen aldım? İşlemci ve ekran kartına bakarak cihaz önerilseydi baştan Victus alırdım zaten.

Son düzenleme:

Haklısınız hocam size söyleyecek bir şeyimiz yok mağdursunuz inşallah istediğiniz gibi çözülür bu sorun. Benim cihazımda servisten gelen bir cihaz ben bir daha uğraşmamak için kabloyu çıkarttım komple. Ama şunu anlamıyorum evet sorunlu bir laptop ama bu kablo işini yapınca cihaz düzeliyor ve ben gayet memnunum aslında laptopumdan insanların almayın aldırmayın rezalet laptop demesini anlamıyorum saygılar.

Servisten gelen laptop size sıfır mı geldi? Bende sizin yaptığınız gibi yapmayı düşünüyorum umarım dediğiniz gibi iyi bi şekilde sonuçlanır

hayır hocam ben anakart değişimi talep ettim ya dedikleri gibi anakart değiştirdiler yada sensörü değiştirdiler sadece
Anladım benim anakart direkt olarak stokta yokmuş boşu boşuna bekledim yani 1.5 aydır. Tamir edileceğini sanmıyorum zaten bu saatten sonra. Acaba kendi bilgisayarımı geri alabilir miyim servisten? İçinde kendimce alınan ram ler var onun da heba olmasını istemiyorum.

hocam cihazınızda zaten problem yok bence hiç elletirmeyin cihazı olduğu gibi geri alın mavi kabloyu söktükten sonra pili söküp bütün enerjisi bitene kadar boşaltın güç tuşuna basılı tutarak sonra açıldığını göreceksiniz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…