Rehber HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları

Benim de başıma gelmeye başladı bu sorun 13.ayımızdayız HP Omen 16 ile artık değişim veya iade kararı çıkartmam zor gibi fakat yine de servise göndermeyi ve sonrasında 1 hata daha olursa o şekilde iade etme şansını denerim herhalde 6.aydan sonra yaşayıp çözebilen var mı aranızda?

arkadaki kabloyu çıkarmaktan başka çare yok yada iade isteyeceksiniz

Hocam buna inanamayacaksınız. Bana Victus lu cihazı gönderdiler...

Sakın servise gönderme.

Dosya Ekleri

• IMG-20241212-WA0013.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG-20241212-WA0017.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 64
Saçmalık hocam. Elinizde eğer yazışmalar vs mevcutsa her türlü haklı çıkarsınız peşini bırakmayın.
Bugün yarın tüketici hakem heyetine gidiyorum artık sabrım taştı gerçekten. Az sonra müşteri hizmetlerini arayacağım ve fena bi fırça çekeceğim belli oldu. Bu cihazı da yeni Omen cihazı gelene kadar geri de vermeyeceğim. 3 aydır nerdeyse bilgisayarsızım.

Ne tavsiye edersiniz kendim dikkatlice sokup hall sensörü mu çıkarmalıyım o şekilde problem çözülüyorsa yapabilirim sanirim içine de PTM7950 koyup kapatirim hocam?
Bence sökün hocam bi deneyin zaten garantinin bozulacağını sanmıyorum. Tekrar yaparsa iade istersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…