Rehber HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları

Hakkınızdır hocam.

Hakkınızdır hocam.
Tam heyetin önüne gittim ve beni aradılar yanlışlık olduğunu söylediler. Verdikleri Victus u iade ettim şimdi tekrardan sipariş oluşturdular.

Ben de aynı durumdayım. 1 yılı geçti. Hatta şu an bilgisayar hiç açılmıyor. Siz ne yaptınız hocam?

Ben de aynı durumdayım. 1 yılı geçti. Hatta şu an bilgisayar hiç açılmıyor. Siz ne yaptınız hocam?
Laptopdan memnunsanız arka kapağı açıp mavi kabloyu çıkarın sorunsuz kullanmaya devam ederseniz garanti bozulmaz en kötü garantiye yollarken kabloyu tekrar takın anlamazlar bile

Laptopdan memnunsanız arka kapağı açıp mavi kabloyu çıkarın sorunsuz kullanmaya devam ederseniz garanti bozulmaz en kötü garantiye yollarken kabloyu tekrar takın anlamazlar bile.

Ben memnunum, o şekilde yapar kullanırım ama mesela 2. el satarken bu otomatik bir değer kaybına uğratmaz mı HP'nin hatası yüzünden? Yani hem bu aradaki yorumları okuyorum hem de Ankara/Çankaya servisin yorumlarını okuyorum, servise vermeye de çekiniyorum yalan yok.

HP aldığınız gün değer kaybına uğradı zaten

Ben 13500HX - 4060 olan Omen'a sahibim ve bu dediğiniz sorunları yaşamadım. Bakımını yaparken o kısma hiç dikkat etmedim ancak siyah ekran vs. sorunları hiç yaşamadım dediğim gibi.

Sadece bana özgü mü yoksa Windows 11'in son sürümünden kaynaklı mı bilmiyorum ama bazen oyunları hızlı kapatınca ve bekleyince klavye sapıtıyor FN + 4'e bastığımda düzeliyor.

HP aldığınız gün değer kaybına uğradı zaten.

aslında bundan önce bende HP Omen hazır kasa vardı, yıllarca sorunsuz kullandım, onu satınca o güvenle yine HP alayım dedim, sonuç olarak buradan yazışıyoruz işte

Doğrudur hocam ben de çok rahatsızlık vermeyecek derecede arada yaşıyordum. Şu an 14 veya 15. aydayım bilgisayar açılmıyor. Bazısında ilk aylarda olmuş. Biraz şans işi sanırım. Hatta ilk aylarda olanlar en şanslısı çünkü iade imkanı varmış okuduklarım kadarıyla. Siz de umarım sorunsuz şekilde yıllarca kullanırsınız.

Geçmiş olsun hocam. Bir de bakım yaptıktan sonra klavyenin sol tarafındaki fandan arada bir tıkır tıkır ses geliyor. Fanları ellediğimi hatırlamıyorum ama acaba yanlış bir şey mi yaptım diye merak etmiyor da değilim yakın zamanda açıp tekrar bakmam lazım gibi.

Merhaba arkadaşlar Omen 16 görsel atıyorum kronik sıkıntılı parça hangisi neyi çıkarmam gerek. Sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…