Rehber HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları

Ben söktüm şimdi "sorunsuz" bir şekilde kullanıyorum size de tavsiye ederim.

HP Victus Gaming 15 15-fa1025nt model laptopumun sensör kablosunu bulamadım. Arka kısmının içini atıyorum, sensörün hangisi olduğuna dair yardımcı olabilecek biri varsa çok sevineceğim.

Son düzenleme:

Sizin laptopunuzda bu mevzu yok. Omen'lara özel bir şey gibi duruyor.

Sizin laptopunuzun kronik sorunu throttle yapması. O yüzden kapanıyor olabilir veya yazılımsal sorun olabilir.
Stres testini yaptım. Sorunu şu an için çözmüş bulunmaktayım.

Victus 15 serisini alalı yaklaşık 12 ay oldu. Termal bakım zamanı geldiğini düşünüp geçtiğimiz hafta elimdeki dandik altın alaşımlı termal macundan sürdüm. Sürdükten sonra oyunlarda aşırı ısınma olup uyku moduna geçiyordu.

Bu sabah gittim Cool Master MasterGel Maker aldım. Hem işlemci hem gpu kısmına sürdüm. Stres testinde yaklaşık 15 derecelik bir düşüş yakaladım. Oyuna girdim ve performans iyileşmesini de gördüm. Sorun bundan kaynaklıymış muhtemelen.

Merhaba,

Dün aynı sorunu Victus 16-S0055nt modelde bende yaşadım. Victuslarda hall effect sensor yerine IR sensor var. Soketi çıkarınca sorun çözüldü.
16-S00xx serisinde sorun yaşayanlar aşağıdaki soketi çıkararak deneyebilir.

Reddit te de benzer sorunu yaşayanlar olmuş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Removing & Replacing Parts | Victus by HP 16.1 inch Gaming Laptop PC 16-s0000 | HP Support
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Selamlar laptopun vidaları çıkardım ancak arka kasa çok ince hiçbir şey girmiyor ve çıkartamıyorum çıkaranlar ne kullandı da çıkardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…