Rehber HP Omen 16 2023-2024 kronik sorunları

Selamlar laptopun vidaları çıkardım ancak arka kasa çok ince hiçbir şey girmiyor ve çıkartamıyorum çıkaranlar ne kullandı da çıkardı.

Ben de bayağı zorlanmıştım, evde küçük vakum tarzı bir şey bulup bir kenarını öyle kaldırmıştım.

Bu şekilde Plastik tırnaklar var. Bunlar yardımıyla zarar vermeden sökülebilir.

Peki kardeşim o saçma sapan kapanma problemlerin çözüldü mü ? Ben de bu yöntemi uygulayacağım

Bende sorun çözüldü. sorunsuz kullanıyorum.

Son düzenleme:
Kullanıcı deneyimleri ve teknik incelemeler bazı modellerde aşırı ısınma, fan gürültüsü ve VRM throttling gibi sorunların yaşanabildiğini göstermekte.
HP Omen’in kronik sorunları olduğu iddiaları tamamen asılsız. HP ve Razer, ince ve güçlü makineler üreten markalar arasında yer alıyor. Elektronik ürünler şans işidir; bazen 10 yıl, bazen 10 saniye dayanabilir. İşlemci kilidi veya aşırı ısınma gibi iddialar abartılı. Yerli firmaların satışlarını artırmak için bu tür söylentiler yayılmış olabilir. Tavsiyem, güvenilir ve global markaları tercih etmenizdir. Monster, Vestel gibi yerli markalar yerine, uluslararası firmalarla çalışarak daha sorunsuz bir deneyim yaşayabilirsiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki kardeşim o saçma sapan kapanma problemlerin çözüldü mü ? Ben de bu yöntemi uygulayacağım
Ben geçen Kasım'da aldım bilgisayarımı, linkini aşağıya bırakıyorum. wf0 model haliyle hall sensörü eninde sonunda bozulacaktı, bende geldiği ilk anda pini çıkardım. Manuel olarak kapatmaya alıştım bilgisayarımı, ve sorun yok şimdilik. Olursa haber ederim burdan.

link: omen

Arkadaşlar hall sensörü çıkarıp kullanmaya devam edin diyorsunuz ama işlemciyi 45 watt' a limitliyormuş bu da daha çok ısınmaya sebep olacağından performans kaybı olur ister istemez. Omen 16 Wf0029nt model laptopu aynı şikayetlerden servise götürdüm 3 gün önce ve yurtdışından parça sipariş ettiklerini söylediler. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce anakartı değiştirseler bile aynı sorunu yaşayacağım ileride muhtemelen veya çoğu kişiye olduğu gibi sensorü çıkarıp hallettik de diyebilirler kafam çok karışık.(Cihazı alalı 14 ay oldu garantisi devam ediyor)

O dediğin limitleme sadece aynı sıkıntı olan Victus'larda olmuyor muydu?

O dediğin limitleme sadece aynı sıkıntı olan Victus'larda olmuyor muydu?
Hocam bilmiyorum ama şimdi hatırladım omen ve victuslarda sensorun işlevi farklıydı galiba. Sizce benim cihazımda sorun olur mu gelince test edeceğim.

Ben direkt iade etmiştim, cihazdan normalde memnun isen konudan sensör söken arkadaşları etkietle onlara sor. Değilsen benim gibi direkt iadeye başvur, tabii hakkın var ise.

Hocam bilmiyorum ama şimdi hatırladım Omen ve Victus'larda sensorun işlevi farklıydı galiba. Sizce benim cihazımda sorun olur mu gelince test edeceğim.

Ben tamirden aldığımda durduk yere işlemci aşırı ısınmaya başlamıştı üstüne sorun çözülmemişti ondan iade etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…