HP Omen 16 alınır mı?

Bütçe
40000TL-60000TL

wante1638

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Başlıkta olduğu gibi HP Omen 16ların kronik sorunu var mı? Ayrıca hall effect sensörü sorununu duymuştum ama bunu ben Denetim Masası'ndan ekran kapatıldığında yapılacak şeyleri hiçbir şey olarak ayarlarsam bu sorun çözülmüş olmaz mı ve bu model alınır mı? Hem fiyat performans olarak hem de kronik sorunlar açısından. Ayrıca benzer performans veren ve çok önemli bir kronik sorunu olmayan bir laptop önerir misiniz? Bütçem 40K-60K

Merhaba. Omen 16 MAX yurtdisi inceleme videolari izledim. Karşılaştırmalar hep en çok ısınan laptop olduğu gozukuyor. Bir inceleyin derim.

Merhaba. Omen 16 Max yurt dışı inceleme videolari izledim. Karşılaştırmalar hep en çok ısınan laptop olduğu gozukuyor. Bir inceleyin derim.

Ben Omen 16 Max'ın kasası faklı diye biliyorum ama bu normal Omen 16 emin misin kasanın aynı olduğundan.

Omen 16 WF0 serisi kronik sensör sorunlu.

5060'lar daha tam olmadı diyorlar bir de 5000 serisi ekran kartlarında PC tarafında çok fazla sorun var hatta bazıları fiziksel olarak kartın bazı bölgelerinin eksik geldiğini filan söylüyor bunlar laptop tarafında var mı bir de bu laptopa yakın performans verir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı