Çözüldü HP Omen 16 ekran kendi kendine kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wiuken

Femtopat
Katılım
15 Mart 2023
Mesajlar
26
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, HP Omen 16 cihazımda bugün anlamadığım bir sorun oldu. Kardeşim Fortnite oynarken ekranin birdenbire gittigini soyledi bilgisayarin fanlari calisiyor ama ne ekran var ne klavye isigi acma kapama tusu isigida yanmiyor. Bilgisayari gucten kesip sarjinin bitmesini bekledim. O sekilde acabildim tekrar kapaninca. Az once Blazing Sails oynuyordum bir anda gitti ayni sorun oldu. Yasayan var mi? Sebebi nedir?
 
Teşekkürler peki anakart arızası olduğunu teknik servise gönderdiğinizde mi söylediler?
Bende de yaklaşık 1 haftadır sizinkiyle aynı sorun olmaya başladı ama cihazı 3, 4 ay önce almıştım son bir haftaya kadar böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Tekrar teşekkürler yanıtınız için.
Evet anakart arızası olduğunu serviste söylediler anakart siparişi verildi değişim yaptılar servise vermekte fayda var ancak benim işimi 2 ayda anca çözdüler dostum aklında bulunsun bu da.
 
aynı sorurn olmaya başladı teknik servise götürcem ama bilgisayar aktif olarak kulanmam gerekiyor uzun sürdü mü işlem bide garanti belgesi yerine e faturanın çıktısı olur mu
 
aynı sorurn olmaya başladı teknik servise götürcem ama bilgisayar aktif olarak kulanmam gerekiyor uzun sürdü mü işlem bide garanti belgesi yerine e faturanın çıktısı olur mu
Benim işlemim 20-30 gün arası sürdü tam hatırlamıyorum ama bence uzun bir süre. Benim cihaz garanti kapsamı içindeydi benden hiçbir şey istemediler e-fatura veya garanti belgesi gibi.
 
Tekrar yaşanmaz umarım aynı sorun 4050'li ekran kartına sahip Omen ile başıma geldi iade etmeye çalışıyorum kronik gibi duruyor ve cihaz dehşet derecede yüksek sıcaklıkta çalışıyor.
 

Geri
Yukarı