İnceleme HP Omen 16-N0003NT

Omen Gaming Hub'da Graphics Switcher menüsünde Hybrid seçeneği RTX3060<2ı ihtiyacı olduğu zaman açmaya göre ayarlıyor ve günlük işlerde zaten açmıyor.

Bilgisayarı alırken mağazada herhangi bir kontrol yapıyorlar mı, ölü piksel falan mevcut mu veya başka bir sıkıntısı var mı diye? Ya da iade garantisi olsun diye internet sitesinden mi alınmalı acaba?

Bilgisayarı alırken mağazada herhangi bir kontrol yapıyorlar mı, ölü piksel falan mevcut mu veya başka bir sıkıntısı var mı diye? Ya da iade garantisi olsun diye internet sitesinden mi alınmalı acaba?
Kurulumunu onlar yaptı ve o sırada kontrol ettiler. Eğer Vatan'dan alacaksanız mağazasından almanızı tavsiye ederim. Arkadaşın biri internet sitesinden bir toplama kasa aldı ve şu an biraz sıkıntı çekiyor. İki defa anakart değiştirdi ve her seferinde de ittir kaktır şeklinde yaptı. Görerek alamk her zaman daha iyi.

Son düzenleme:

Tamam o zaman, mağazadan almak en iyisi olacak. Teşekkürler..

@IV.MURAT Bilgisayarı mağazada bulamayınca internetten sipariş verdim. Sorunsuz bir şekilde elime ulaştı ve kullanmaya başladım. Gerçekten anlattığınız gibi, çok memnun kaldım. İlk gün internette gezinirken ısınma sorunu yaşamıştım ama bütün güncellemeleri yapınca bu sorun ortadan kalktı.

Eski oyunları alta aldığından bahsetmiştiniz, FIFA 22'de bu sorunu yaşadım fakat oyunun ekran çözünürlüğünü değiştirince ya da görüntü ayarlarından ölçek ayarını %100'e çekince düzeldi. Belki diğer oyunlar için de bu yöntemlerden biri işe yarayabilir.

AMD Software üzerinden renk ayarları yaptınız mı, yaptıysanız nedir ayarlarınız?

Son düzenleme:
AMD'de hiçbir ayara dokunmadım. Ama belki sonra oynayabilirim, o zaman da sizinle paylaşırım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…