HP Omen 16 WF0028NT vs WF0023NT

Bütçe
50000
Çok teşekkür ederim simdi windows boot islemlerine bakiyorum driver kisimlarinida isletim sistemini kurduktan sonra halletmeye çalışacağım.Cihaz elime ulaşsın ilk izlenimler için geri dönüş yapacağım
Cihazın kullanımı nasıl acaba, memnun kaldınız mı ilk günler için? Genel izlenimleriniz neler?

Çok teşekkür ederim simdi Windows boot islemlerine bakiyorum driver kisimlarinida isletim sistemini kurduktan sonra halletmeye çalışacağım. Cihaz elime ulaşsın ilk izlenimler için geri dönüş yapacağım.

Hocam hangi modeli satın aldınız acaba 16 olanı almayı düşünüyorum deneyimlerinizi ve sıcaklık değerlerini yazabilir misiniz ilk izleniminiz nasıl acaba?

Hocam hangi modeli satın aldınız acaba 16 olanı almayı düşünüyorum deneyimlerinizi ve sıcaklık değerlerini yazabilir misiniz ilk izleniminiz nasıl acaba?
Cihazın kullanımı nasıl acaba, memnun kaldınız mı ilk günler için? Genel izlenimleriniz neler?
Hocam öncelikle merhaba ürün elime biraz gec ulaştı 3-4 gündür ugrasiyorum cihaz güzel hizlida üst iki köşede ufak bi ışık sızması var panel guzel canli parlaklil yeterli
Oyun olarak rdr2 yükledim sadece ultra ayarlarda sicakliklar bana fazla geldi normalmi bilmiyorum ama omen gaming hubdan performans modunda fanlar otomatik pil ayarlarindada en iyi performans seçili ekran kartı diriverı geforce experienceden güncelledim son sürüm baska eksik bisey varmi bilmiyorum ama oyuna girdikten 2dakika sonraki sicakliklar normalmi degilse sorun cihazdami yada yapilmasi gereken ayarlarmi var bilmiyorum cok anlamam
Furmark testindede biraz dikey yukseliyo birdsn 80e ulaşıyo anlayan arkadaslar varsa yardimci olurmusunuz

Youtubeden rdr2 rtx4060 testlerine baktigimda sicakliklar ortalama 70-75 derecelerde 85 civari tehlikeli deniyo

@Artoria Pendragon hocam sende anlsrsan nedendir acaba hic normal gibi durmuyo

Dosya Ekleri

• 20230907_035533.jpg
    20230907_035533.jpg
    161,9 KB · Görüntüleme: 107
  • 20230907_035731.jpg
    20230907_035731.jpg
    179,2 KB · Görüntüleme: 103
  • 20230907_040842.jpg
    20230907_040842.jpg
    420 KB · Görüntüleme: 99
  • 20230907_042252.jpg
    20230907_042252.jpg
    292,6 KB · Görüntüleme: 90
  • 20230907_042259.jpg
    20230907_042259.jpg
    370,2 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
Hocam öncelikle merhaba ürün elime biraz gec ulaştı 3-4 gündür ugrasiyorum cihaz güzel hizlida üst iki köşede ufak bi ışık sızması var panel guzel canli parlaklil yeterli
Oyun olarak rdr2 yükledim sadece ultra ayarlarda sicakliklar bana fazla geldi normalmi bilmiyorum ama omen gaming hubdan performans modunda fanlar otomatik pil ayarlarindada en iyi performans seçili ekran kartı diriverı geforce experienceden güncelledim son sürüm baska eksik bisey varmi bilmiyorum ama oyuna girdikten 2dakika sonraki sicakliklar normalmi degilse sorun cihazdami yada yapilmasi gereken ayarlarmi var bilmiyorum cok anlamam
Furmark testindede biraz dikey yukseliyo birdsn 80e ulaşıyo anlayan arkadaslar varsa yardimci olurmusunuz

Youtubeden rdr2 rtx4060 testlerine baktigimda sicakliklar ortalama 70-75 derecelerde 85 civari tehlikeli deniyo

@Artoria Pendragon hocam sende anlsrsan nedendir acaba hic normal gibi durmuyo
Haydaa, allahtan bir laptop almayı düşünüyorum, adam gelip ısınma sorunu diyor :)

Hocam öncelikle merhaba ürün elime biraz gec ulaştı 3-4 gündür ugrasiyorum cihaz güzel hizlida üst iki köşede ufak bir ışık sızması var panel guzel canli parlaklil yeterli.
Oyun olarak RDR2 yükledim sadece Ultra ayarlarda sicakliklar bana fazla geldi normal mi bilmiyorum ama Omen Gaming Hub'dan performans modunda fanlar otomatik pil ayarlarindada en iyi performans seçili ekran kartı diriverı GeForce Experience'tan güncelledim son sürüm baska eksik bir şey var mı bilmiyorum ama oyuna girdikten 2dakika sonraki sicakliklar normal mi degilse sorun cihazdami ya da yapilmasi gereken ayarlarmi var bilmiyorum cok anlamam.
FurMark testindede biraz dikey yukseliyor birdsn 80e ulaşıyor anlayan arkadaşlar varsa yardimci olur musunuz?

YouTube'dan RDR2 RTX4060 testlerine baktigimda sicakliklar ortalama 70-75 derecelerde 85 civari tehlikeli deniyor.

@Artoria Pendragon hocam sende anlsrsan nedendir acaba hiç normal gibi durmuyor.

Otomatik fanı devre dışı bırakıp Max fan ayarında bir daha dener misiniz belki fan gürültüsünü azaltmak için böyle yapmışlardır.

Ekran kartı biraz fazla ısınıyor. Cihazın altı açık mı? O da etkiler biraz.
Masanın üstünde hocam kimiside yaz aylarında gayet normal seklinde dönüş yaptı adam akıllı bi sogutucuyla normal değerlere gelirmi

Otomatik fanı devre dışı bırakıp Max fan ayarında bir daha dener misiniz belki fan gürültüsünü azaltmak için böyle yapmışlardır.
Deneyeyim ama otomatik fanda zaten 6000rpmde dönüyo oyundayken

Masanın üstünde hocam kimiside yaz aylarında gayet normal seklinde dönüş yaptı adam akıllı bi sogutucuyla normal değerlere gelirmi

Deneyeyim ama otomatik fanda zaten 6000rpmde dönüyo oyundayken
Soğutucuların fazla etkisi yok, cihazın altını yükseltin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı