Uçma hocam 2*16 GB RAM 2700TL'ye satılıyor.
Zaten 7K fark vardı hocam. RAM'le 10kya geliyordu fark.
Uçma hocam 2*16 GB RAM 2700TL'ye satılıyor.
Cihazın kullanımı nasıl acaba, memnun kaldınız mı ilk günler için? Genel izlenimleriniz neler?Çok teşekkür ederim simdi windows boot islemlerine bakiyorum driver kisimlarinida isletim sistemini kurduktan sonra halletmeye çalışacağım.Cihaz elime ulaşsın ilk izlenimler için geri dönüş yapacağım
Çok teşekkür ederim simdi Windows boot islemlerine bakiyorum driver kisimlarinida isletim sistemini kurduktan sonra halletmeye çalışacağım. Cihaz elime ulaşsın ilk izlenimler için geri dönüş yapacağım.
Hocam hangi modeli satın aldınız acaba 16 olanı almayı düşünüyorum deneyimlerinizi ve sıcaklık değerlerini yazabilir misiniz ilk izleniminiz nasıl acaba?
Hocam öncelikle merhaba ürün elime biraz gec ulaştı 3-4 gündür ugrasiyorum cihaz güzel hizlida üst iki köşede ufak bi ışık sızması var panel guzel canli parlaklil yeterliCihazın kullanımı nasıl acaba, memnun kaldınız mı ilk günler için? Genel izlenimleriniz neler?
Haydaa, allahtan bir laptop almayı düşünüyorum, adam gelip ısınma sorunu diyorHocam öncelikle merhaba ürün elime biraz gec ulaştı 3-4 gündür ugrasiyorum cihaz güzel hizlida üst iki köşede ufak bi ışık sızması var panel guzel canli parlaklil yeterli
Oyun olarak rdr2 yükledim sadece ultra ayarlarda sicakliklar bana fazla geldi normalmi bilmiyorum ama omen gaming hubdan performans modunda fanlar otomatik pil ayarlarindada en iyi performans seçili ekran kartı diriverı geforce experienceden güncelledim son sürüm baska eksik bisey varmi bilmiyorum ama oyuna girdikten 2dakika sonraki sicakliklar normalmi degilse sorun cihazdami yada yapilmasi gereken ayarlarmi var bilmiyorum cok anlamam
Furmark testindede biraz dikey yukseliyo birdsn 80e ulaşıyo anlayan arkadaslar varsa yardimci olurmusunuz
Youtubeden rdr2 rtx4060 testlerine baktigimda sicakliklar ortalama 70-75 derecelerde 85 civari tehlikeli deniyo
@Artoria Pendragon hocam sende anlsrsan nedendir acaba hic normal gibi durmuyo
Hocam öncelikle merhaba ürün elime biraz gec ulaştı 3-4 gündür ugrasiyorum cihaz güzel hizlida üst iki köşede ufak bir ışık sızması var panel guzel canli parlaklil yeterli.
Oyun olarak RDR2 yükledim sadece Ultra ayarlarda sicakliklar bana fazla geldi normal mi bilmiyorum ama Omen Gaming Hub'dan performans modunda fanlar otomatik pil ayarlarindada en iyi performans seçili ekran kartı diriverı GeForce Experience'tan güncelledim son sürüm baska eksik bir şey var mı bilmiyorum ama oyuna girdikten 2dakika sonraki sicakliklar normal mi degilse sorun cihazdami ya da yapilmasi gereken ayarlarmi var bilmiyorum cok anlamam.
FurMark testindede biraz dikey yukseliyor birdsn 80e ulaşıyor anlayan arkadaşlar varsa yardimci olur musunuz?
YouTube'dan RDR2 RTX4060 testlerine baktigimda sicakliklar ortalama 70-75 derecelerde 85 civari tehlikeli deniyor.
@Artoria Pendragon hocam sende anlsrsan nedendir acaba hiç normal gibi durmuyor.
Masanın üstünde hocam kimiside yaz aylarında gayet normal seklinde dönüş yaptı adam akıllı bi sogutucuyla normal değerlere gelirmiEkran kartı biraz fazla ısınıyor. Cihazın altı açık mı? O da etkiler biraz.
Deneyeyim ama otomatik fanda zaten 6000rpmde dönüyo oyundaykenOtomatik fanı devre dışı bırakıp Max fan ayarında bir daha dener misiniz belki fan gürültüsünü azaltmak için böyle yapmışlardır.
Soğutucuların fazla etkisi yok, cihazın altını yükseltin.Masanın üstünde hocam kimiside yaz aylarında gayet normal seklinde dönüş yaptı adam akıllı bi sogutucuyla normal değerlere gelirmi
Deneyeyim ama otomatik fanda zaten 6000rpmde dönüyo oyundayken
Tamamdır hocam teşekkür ederimSoğutucuların fazla etkisi yok, cihazın altını yükseltin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.