HP Omen 17 alınır mı?

Bütçe
42.000

Kedy72

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia GeForce RTX 3070 Max-Q
Intel Core i7 11800H
1x16 DDR4 3200MHz Ram
Acer Nitro 5
Almayı düşündüğüm laptop şu:
HP Omen 17
Daha önce HP kullanan varsa performansı nasıldır, soğutması nasıldır veya üründe sorun çıkar mı söyleyebilir mi? Şu an stokta yok ama sizin dediklerinize göre stoka gelmesini bekleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almayı düşündüğüm laptop şu:
HP Omen 17
Daha önce HP kullanan varsa performansı nasıldır, soğutması nasıldır veya üründe sorun çıkar mı söyleyebilir mi? Şu an stokta yok ama sizin dediklerinize göre stoka gelmesini bekleyeceğim.
Alınır. Üründe sorun çıkması şansına bağlı her cihazda çıkabilir.

Sorun yaşamazsınız, 2015 yılından beri HP kullanıyorum, ikinci HP cihazımı aldım ve sorun yaşatmadılar bana. Omen, HP'nin oyun tarafında en üst modeli. Kalite ve donanım olarak sağlam cihazlar. Soğutma konusunda üzmez sorunda. Sorun olacağını pek sanmam fakat teknoloji şans işi.

Sorun yaşamazsınız, 2015 yılından beri HP kullanıyorum, ikinci HP cihazımı aldım ve sorun yaşatmadılar bana. Omen, HP'nin oyun tarafında en üst modeli. Kalite ve donanım olarak sağlam cihazlar. Soğutma konusunda üzmez sorunda. Sorun olacağını pek sanmam fakat teknoloji şans işi.

Alınır. Üründe sorun çıkması şansına bağlı her cihazda çıkabilir.

Tamam o zaman stoka gelmesini bekleyip bunu alırım diye düşünüyorum, teşekkürler cevabınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı