HP Omen 17 almayı düşünüyorum tam modelini aşağıdaki linke bıraktım. Forumda birkaç başlıkta pildeyken mavi ekran sorunu verdiğini ve Hall sensör sorunun devam ettiğini okudum. Güncel modelde böyle bir sıkıntı var mıdır? Ayrıca biliyorum laptoplar o kadar götürmüyor genelde ama 4-5 yıl idare edecek bir laptopa ihtiyacım sizce bu modelin uzun süre götürmesi mümkün müdür? HP OMEN Laptop 17-DB0019NT AMD Ryzen 7-8845HS 32GB RAM 1TB SSD 8GB NVIDIA GeForce RTX4070 17.3 inç FHD FreeDOS Siyah A44QQEA - HP Store Türkiye
HP Omen 17 (4070) 9 aylık tecrübeler
Şu ana dek bu laptopta yaşadığım sorunlar şu şekilde: -Laptop kasası yamuldu fakat bunu düzelttim ters taraftan kitapla ağırlık kurarak. -Gaming Hub uygulaması bozuldu eski sürümü yükleyerek çözdüm. -Touchpad bozuldu sonradan kendiliğinden düzeldi sanırsam yazılımsal oldu bilmiyorum. -Fanları ne...www.technopat.net
Driverlar hakkında sorun yaşaması ve windows 10 desteklememesinin konu sahibine faydası olabilir bence. Laptopun yamulmasına bende anlam veremedim.Bu konuyu görmüştüm. Bu laptopun kullanım amacı dışında bir şekilde kullanıyor kişi. Batarya performansı beklemiş ayrıca laptopun yamulduğunu söylemiş. Diz üstü ve kucakta kullanan birisi bu kişi. Bu laptop sadece düz zeminde kullanmaya yatkın ve batarya performansı beklenilecek bir laptop değil. Oyuncu laptoplarında batarya performansı bekleyemez kimse.
Driverlar hakkında sorun yaşaması ve Windows 10 desteklememesinin konu sahibine faydası olabilir bence. Laptopun yamulmasına bende anlam veremedim.
Onun ben de farkındayım maalesef ama bütçemi ben de yavaş yavaş arttırıyorum. Gamegarajdaki laptoplar hakkında birisi "toplama laptop" demişti çevremden. Masaüstü diziyor olsam toplama olması sıkıntı olmazdı da laptopta parça sıkıntısı yaşarsam değiştirebilecek kapasitede değilim. Tam doğru mudur bilemiyorum tabi ama 5070'in 4070'ten daha düşük performans sergilediğini okudum araştırırken o yüzden emin olamadım. Daha önce Victus 16 için başlık açmıştım yine önerilmişti GameGaraj bütçeyi bir 5k kadar arttırınca Omen'e yöneldim Victus'tan.Sorunsuz güzel bir laptop. Omen 17 2024 serilerinde Hall sensörü ve mavi ekran sorunu yok. Fakat biraz geç kaldınız. Geçen aylarda fiyat olarak 56000 bandında N11 sitesinde satıştaydı. Bu fiyata değdiğini pek düşünmüyorum şu an. Yeni seri RTX 5000 ekran kartlı laptoplara bakmanızı öneririm. 5070'li bu fiyat bantlarında laptoplar GameGaraj gibi satıcılarda vardı diye hatırlıyorum.
Laptopun yamulmasına bende anlam veremedim.
Onun ben de farkındayım maalesef ama bütçemi ben de yavaş yavaş arttırıyorum. GameGaraj'daki laptoplar hakkında birisi "toplama laptop" demişti çevremden. Masaüstü diziyor olsam toplama olması sıkıntı olmazdı da laptopta parça sıkıntısı yaşarsam değiştirebilecek kapasitede değilim. Tam doğru mudur bilemiyorum tabii ama 5070'in 4070'ten daha düşük performans sergilediğini okudum araştırırken o yüzden emin olamadım. Daha önce Victus 16 için başlık açmıştım yine önerilmişti GameGaraj bütçeyi bir 5K kadar arttırınca Omen'e yöneldim Victus'tan.