HP Omen 17-CK0007NT 90 derece normal mi?

Ama tuhaf olan şey ben bir hafta kullandım daha bilgisayarı ekran kartıda 62 derece civarında dolaşıyor şu an Valorant'ta.
dostum pump out olayı hafta veya ay ile ilgili değil. termal macun ile ilgili. kronik bir sorun belli ki veya biz aynı seriden aldık ve bu seride ki macunlar bu durumda. ekran kartım benimde ısınmıyor bu arada

dostum pump out olayı hafta veya ay ile ilgili değil. termal macun ile ilgili. kronik bir sorun belli ki veya biz aynı seriden aldık ve bu seride ki macunlar bu durumda. ekran kartım benimde ısınmıyor bu arada
Hocam termal macun ile değişim yaptığınızda rica etsem etiket atar mısınız?

Hocam sizin dediğinize gore servisden sonra oluşmuştu değil mi? Orada PC'yi yüke soktuklari icin pump out olayi orada da olmuş olabilir.

Bende öyle düşünüyorum ama yüke sokucakları bir şey yoktu aslında sadece açılırken coil whine benzeri ses geliyordu buradada ekran kartından şüphelenmeleri gerekirken işlemciyi ne hale soktular.
Hocam artık eminim ki termal macundan kaynaklı bu sorun. Başka bir mantığı yok çünkü. Çarşamba günü elime geçer büyük ihtimalle o gün yapmaya çalışacağım.

Merakla bekliyorum hocam HP globalle görüştüm bende onlardan haber bekliyorum.

Bende öyle düşünüyorum ama yüke sokucakları bir şey yoktu aslında sadece açılırken coil whine benzeri ses geliyordu buradada ekran kartından şüphelenmeleri gerekirken işlemciyi ne hale soktular.
stres testi yapmislardir islemciyi acmalarina gerek yok stres testi ekran karti ve islemciyi tam olarak kullanir yani açıp bakicak bisey yapmıyorlar bence sizde düzgün bi macun alip deneyin bende sonucu merak ediyorum

Şimdi şöyle bi durum söz konusu sakın ekran kartının macununu değiştirmeyin sadece işlemcinin macununu değiştirin. Çünkü GPU ısınmıyor bu cihazlarda sadece CPU ısınıyor birde değiştirecek olan arkadaş elinden geliyorsa video resim çeksin CPU ve GPU yu bizde görelim taşma yada az macun olup olmadığını görmek için. Eğerki macun duruyor ise omen hup la alakalı bir sorun olabilir. Ozaman işte büyük bir sıkıntı oluşur.

hocam artık eminim ki termal macundan kaynaklı bu sorun. başka bir mantığı yok çünkü. çarşamba günü elime geçer büyük ihtimalle o gün yapmaya çalışıcam
Eğer termal macun kaynaklıysa eğer büyük artış olması lazım. GPU bu kadar serin çalışıyorsa CPU'yu düşünemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı