HP Omen 17-CK2010NT 7P6m3EA laptop alınır mı?

CmdNvd

Yoctopat
Katılım
20 Nisan 2024
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba işlemcide limit var. Onun dışında alınır. Normalde 20-21K skor vermesi gereken işlemci limitten dolayı 18K puan alıyor. Bugün için pek bir eksisi yok ilerisi için bilemeyiz. Omen16 modeli için soğutması gayet iyi diyebilirim. Omen17 daha büyük kasayla geliyor daha kötü olacağını düşünmüyorum soğutmasının.
 
Bu varken alınmaz.


Bu sisteme bu ekran yakışmamış. Full HD ekran yerine 2 k ekran olsaydı tabiki harika olurdu. Ekrandan dolayı darboğaz olduğunu okudum. 70k üzeri para verip full HD ekran almak istemem.
 
Bu sisteme bu ekran yakışmamış. Full HD ekran yerine 2 k ekran olsaydı tabii ki harika olurdu. Ekrandan dolayı darboğaz olduğunu okudum. 70k üzeri para verip Full HD ekran almak istemem.

Darboğaz olmaz fakat paneli onemsiyorsaniz bir şey diyemem. Omen'de işlemcide limit var ve soğutması iyi değil.
 
Darboğaz olmaz fakat paneli onemsiyorsaniz bir şey diyemem. Omen'de işlemcide limit var ve soğutması iyi değil.
İşlemci limiti çok sıkıntı oluyormu. Yani benim için 17.3 ekran ve 4080 olması fiyatınında uygun olması bu model için nasıl sizce alınmazmı.

Kullanan arkadaşlar veya bilgisi olanlar bilgi verebilirseniz ona göre tercih yapacam.
 
Son düzenleme:
İşlemci limiti çok sıkıntı oluyor mu? Yani benim için 17.3 ekran ve 4080 olması fiyatınında uygun olması bu model için nasıl sizce alınmaz mı?

Kullanan arkadaşlar veya bilgisi olanlar bilgi verebilirseniz ona göre tercih yapacağım.

Az çok oluyor tabii, performans kaybı az noktada değil ve %1 değerlerini düşürebiliyor fakat bu bütçede 17.3 ve 4080 başka alternatif yok, haliyle diyecek söz de yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı