HP Omen 17-DB0015NT almaya değer miydi?

Bütçe
69000
Kutusu açılan bir laptopu nasıl iade edeceksiniz? 9K fark için 2K, 3ms 240Hz 17 inç panelden, 5600 MHz 32 GB RAM'den ve kasa kalitesinden vazgeçeceksiniz. Bana mantıklı gelmedi. Bu fiyatta çoğu laptop 4800MHz RAM 1080p, gecikme değeri belli bile olmayan paneller ile geliyor.
9K daha ucuza alabileceği laptop 2K 3Ms 240Hz 16.1inch IPS panele sahip üstelik Ramler 16x2 5600Mhz ve M2 SSD'ye sahip. Arkadaşın kullandığı Omen serisi laptop ile tek farkı kasa ve hopörlör kalitesidir. Ve bu 2 özellik için arada 10K oynamasını normal bulmuyorum.

Bahsi geçen laptop:

9K daha ucuza alabileceği laptop 2K 3ms 240Hz 16.1inch IPS panele sahip üstelik RAM'ler 16x2 5600MHz ve M.2 SSD'ye sahip. Arkadaşın kullandığı Omen serisi laptop ile tek farkı kasa ve hoparlör kalitesidir. Ve bu 2 özellik için arada 10k oynamasını normal bulmuyorum.

Bahsi geçen laptop:

Cepte para varsa kasa kalitesi falan değer. Taksitle aldığı için o 9k oluyor 2k falan, ayda 14k öderken aklına bile gelmez.

Ben şimdi düşünüyorum, 6 ay boyunca 5.5k yerine 7.5k ödeseydim çok daha iyi bir laptop alırdım 2 ay önce.

Bir markete ayak bastı 200 TL gidiyor, bugün akşam 2 kişilik yemek yedik 500 TL tuttu. Demek istediğim bu 2 bin TLnin bir değeri yok.

Kutusu açılan bir laptopu nasıl iade edeceksiniz? 9K fark için 2K, 3ms 240Hz 17 inç panelden, 5600 MHz 32 GB RAM'den ve kasa kalitesinden vazgeçeceksiniz. Bana mantıklı gelmedi. Bu fiyatta çoğu laptop 4800MHz RAM 1080p, gecikme değeri belli bile olmayan paneller ile geliyor.
Biliyorum hocam doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim

Cepte para varsa kasa kalitesi falan değer. Taksitle aldığı için o 9k oluyor 2k falan, ayda 14k öderken aklına bile gelmez.

Ben şimdi düşünüyorum, 6 ay boyunca 5.5k yerine 7.5k ödeseydim çok daha iyi bir laptop alırdım 2 ay önce.

Bir markete ayak bastı 200 TL gidiyor, bugün akşam 2 kişilik yemek yedik 500 TL tuttu. Demek istediğim bu 2 bin TLnin bir değeri yok.
O yüzden bütçeyi zorladım ve bu fiyata en iyi bu cihazı buldum

Fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Bu daha iyi bir modeldi.
Game garaj HP nin yanına yaklaşamaz reis. İnceledim attığın PC yi sadece işlemci ve ekran boyutu farkı var. Bunun için 3 k daha az vermeye değmez ama değer verip yorum yaptığın için çok teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
Biliyorum hocam doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim

O yüzden bütçeyi zorladım ve bu fiyata en iyi bu cihazı buldum

GameGaraj HP'nin yanına yaklaşamaz reis. İnceledim attığın PC'yi sadece işlemci ve ekran boyutu farkı var. Bunun için 3 k daha az vermeye değmez ama değer verip yorum yaptığın için çok teşekkür ediyorum

Nasıl yanına yaklaşamıyormuş? Güldürmeyin hocam. Slayer model fark atar.

100 DCI-P3 240Hz ile çok daha iyi bir panel.
Çok daha iyi bir işlemci.
3K daha ucuz fiyat.
Ayrıca o Slayer model MSI Sword kasa kullanıyor.

İşlemci farkı:
1733501942821.png

1733501968984.png

N 11'den aldığım HP Omen 17-DB0015NT laptopu 69 bin TL'ye aldım şu anda hiçbir sitede satışı mevcut değil ve en son fiyatı 95 bini görmüş xd. PC performans teslerini yaptım hiçbir sorun çıkmadı. PUBG full ayarlarda 77 derece sıcaklığı geçmedi. Ürünün linkini atacağım. Sadece sormak istediğim şudur. Bu bilgisayar fiyatına daha iyi bir PC bulabilir miyim? Ve bu fiyatlara çıkmama gerek var mıydı yani 50 bandında bir PC de yetebilir mıydı bana (oyun için alıyorum)? Değerli yorumlarınız fikirleriniz için çok teşekkür ederim. https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...-17-3-qhd-gaming-laptop-fiyati,724964164.html

Daha ucuza Victus alabilirdin iki farkı var Victus'un soğutma performansı çok iyi ama ekran konusunda sınıfta kalıyor kaliteli bir panele sahip değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı