tamdemS
Megapat
Windows kurulumu yapmışmıydın yoksa direkt mi iade ettin?Bende aynı şekilde servis onayı bekliyorum
Windows kurulumu yapmışmıydın yoksa direkt mi iade ettin?Bende aynı şekilde servis onayı bekliyorum
hocam naptın paran geldimiWindows kurulumu yapmışmıydın yoksa direkt mi iade ettin?
Mağaza ile telefonda konuştum, teknik servis iade için onay vermiş. Ya para iadesi ya da değişim için iki seçenek sundular. Para iadesi yapsalar indirim günlerini kaçırdık o fiyata benzer bir model bulamayabilirim. Değişim istesem aynı şekilde sorunlu gelme ihtimali var mağazada bunu söyledi. Karar verip bugün tekrar talep göndericem şuan emin değilim.hocam naptın paran geldimi
Mağaza ile telefonda konuştum, teknik servis iade için onay vermiş. Ya para iadesi ya da değişim için iki seçenek sundular. Para iadesi yapsalar indirim günlerini kaçırdık o fiyata benzer bir model bulamayabilirim. Değişim istesem aynı şekilde sorunlu gelme ihtimali var mağazada bunu söyledi. Karar verip bugün tekrar talep göndereceğim şu an emin değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.