HP Omen 17 i7-13700HX alınır mı?

Hocam gaming hub üzerinden yapılan undervolt ekran kartı için mi işlemci için mi anlayamadım.Bir de ben monitörsüz kullanıyorum.Undervolt değerleri konusunda yardımcı olursanız sevinirim?Herhangi bir performans kaybı yaşamadım ancak laptop sıcak geliyor bana.

Omen 4090 ile Legion 7 4080 aynı fiyattı, ekran kartı hariç her şey daha iyi olduğu için Legion almıştım. Omen’in üretim kalitesine katlanamıyorum açıkçası. Omenin ekran sallanıyor dokununca, 300nits, klavyesi TKL, üzerindeki termal macun yenilemek PTM7950 sürmek şart ayriyeten. Soğutma bloğunda 2 ısı borusu olması da güven vermiyor açıkçası. Kaliteye önem verdiğim için biraz daha dikkatli inceliyorum.

Omen 15 alıp iade etmiştim ekran ve ölü piksel sorunundan dolayı.

Son düzenleme:
Omen hub eski sürümünü yükle şuanki sürümünü silip bunu yükle
hp-omen-gaming-hub-1101-2304-4-0
Kodu bu şekilde
Bu siteden dediğim kodu indir
Gpu sıcaklığını görecek ve manuel modda 3500rpm kilitlenme bugu düzelecek

Destekle nasıl iletişime geçtin ben yapamadım çok araştırmama rağmen

Zaten gaming hub üzerinden yapılan undervolt çok işlevsiz gizmosliptech bunun hakkında omen 4090 incelediği videoda konuşuyor nedenlerini sayıyor. Çok önceden izlemiştim ama aklımda kaldığı şeklinde anlatıyım. Bu işlemcide bir kaç yere undervolt yapılıyor bunlar sonucunda güzelce sıcaklıkları düşürüp performansı sabit bırakıyoruz omen uygulaması bu birkaç yere etki etmiyor sadece 1 yere etki ediyor. Ve uygulama o kadar kötü ki (yazılımları batsın adamların) diğer yerleden undervolt yapmamıza izin vermiyor.

Bu konuda tecrübelerimi anlattım.

bende iş için kullanmak üzere aldım bu modelden.

hemen bir deneme yaptım. sonuçlar normal mi?

Kimse laptop hakkında kötü bir yorum yapmamış. Aldığımdan beri 2 kere servise gönderdim ilk geldiğinde de sıkıntısı vardı ama değiştirmeye vaktim yoktu ben de ertelemiştim.Şimdi değişim sürecinde yeni modelle değiştirmeyi talep ettim çünkü kronik sorunları var alttaki konuya bakabilirsiniz. Niye herkes bu kadar memnun anlamadım yani herkes birbirine mi bakıyor yoksa çok mu azınlıktayız. https://www.technopat.net/sosyal/konu/hp-omen-16-2023-2024-kronik-sorunlari.3166959/?amp=1

Kötü yorum yapanlar ve sorun yaşayanlarda oldu hocam. Yani her laptopta oluyor bunlar.

Herhangi bir sorun yaşamıyorum neden kötü yorum yapalım?

Ne sıkıntısı yaşıyorsunuz laptopta?
Oyun oynarken kapanıyordu , bir kere elektrik çarptı laptoptan bir de ekranından beyaz çizgi vardı garantide ekranı değiştirdiler ama 22-23 gün sürdü bende yenisini talep ettim şu an onaylanma sürecinde bana daha ulaşmadılar eğer kabul ederlerse yeni bir model isteyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…