HP Omen 17 vs Asus GL752VS

Umut Yumaklı

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar. Aslını söylemek gerekirse 2 seçim arasında kaldım. HP Omen 17 ve Asus GL752VS. Sade bir tasarım ve ileriye dönük olmasını istediğimden HP Omen 17 bana daha uygun geldi. Ama HP'de oyun oynanmaz diyorlar. Ayrıca incelemelere baktım ancak kesin bir sonuç bulamadım, herkes FPS değerlerinden falan bahsetmiş. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
HP Omen oyun oynamak için yapılmış bir laptop.HP'de oyun oynanmaz biraz saçma olmuş.Hangisini tercih edeceğin konusuna gelirsek HP'nin modelini tam olarak belirtmemişsin o yüzden bir şey söyleyemeyeceğim.

Hangi model olduğunu belirtmemişsin ama kardeşimde HP Omen var. Gerçekten çok ince hafif estetik bir cihaz. Oyun performansıda gayet başarılı ayrıca iş bilgisayarı olarakta kullanıyor dokunmatik ekran falan. Bence gerçekten başarılı bir cihaz.

Asus'un Omen'den tek fazlası ramleri ki 32 gb rame ihtiyacınız yok.16 gb yeterli olacaktır.Bunların haricinde Asus'un işlemcisi 6. nesilken Omen'in işlemcisi 7. nesil ayrıca ssd kapasitesi de daha fazla.Omen alın derim.

HP Omen 17 adlı gamebook'u sipariş ettim, pazartesi günü en geç geliyor inşallah. İsterseniz oyun testlerini atabilirim. İyi akşamlar herkese...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı