HP Omen 17'de oyun oynarken fan birden kapandı

misafir yeni

Femtopat
Daha fazla  
HP Omen 17 laptop oyun oynarken birden fani kapattı. 4000 RPM'de dönüyordu. Manuel ayardaydı. Sonra korktum hemen bilgisayarı kapadım. Açtığımda 2 dakika sonra eski haline geldi, dönmeye başladı. Neden olur? Sorun yaratır mı? Şimdiden teşekkürler.

Omen Gaming Hub ile alakalı şeyler bende de olmuştu.

Sorun yarattı mi hocam kapattım korkup şuan kullanmıyorum başıma kötü bir olay gelmişti farklı bir laptopta bir kere silip tekrar mı yüklesem programı siz nasil çözmüştünüz

Sorun yarattı mi hocam kapattım korkup şu an kullanmıyorum başıma kötü bir olay gelmişti farklı bir laptopta bir kere silip tekrar mı yüklesem programı siz nasıl çözmüştünüz.

Sorun yarattı mi hocam kapattım korkup şu an kullanmıyorum başıma kötü bir olay gelmişti farklı bir laptopta bir kere silip tekrar mı yüklesem programı siz nasıl çözmüştünüz.

Son düzenleme:
Bende de oldu aynı problem BIOS Update yapıp cozmustum. Ama sürekli bir çıkıyor ısınıp kendi kendine kapaniyor surekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de oldu aynı problem BIOS Update yapıp cozmustum. Ama sürekli bir çıkıyor ısınıp kendi kendine kapaniyor surekli.

Akşam eve gidince BIOS güncellemesini yapacağım bende inşallah düzelir yoksa ne yapacağız korkuyorum bir bilgisayar bu yüzden çöp olmuştu farklı marka. Sürekli mı oluyordu sizde de ben 2 kere oldu hocam.

Şu an kullanıyor musunuz durum nedir servisi aramayı düşünüyorum böyle kullanılmaz zarar verebilir bilgisyara.

Şu an kullanıyor musunuz durum nedir servisi aramayı düşünüyorum böyle kullanılmaz zarar verebilir bilgisyara.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı