HP Omen 24" 780D9E9 model monitör alınır mı?

Tekrar hayırlısı olsun.
Ölü pikselsil gelsin yeter. Bir monitörün en önemli konusudur. Gerisi çözülür.
Çözümlük bir konu değil. Sohbet ettik sayalım. 👍
Hocam tekrardan rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın.

Bu Hp Omen 24 model monitör N11 üzerinde 5000TL. Amazon'da ise 5500TL ve ikisininde satıcısı aynı. GpnTeknoloji
Sorum şu sizce N11 üzerinden mi almalıyım yoksa iade de herhangi bir problem çıkmaması için Amazon'dan mı almalıyım? Ayrıca N11 üzerinden satıcıya bu konua hakkında soru sordum ve herhangi bir hasar görmediği sürece cayma hakkımı kullanarak iade edebileceğimi söylediler.

Sizce ne yapmalıyım? 500 TL fazla vermeye değer mi?

Değmez tabii ki. Aynı satıcı sonuçta. Ne gerek var kendini 500 TL zarara sokacaksınız. Adam kendisi demiş "cayma hakkın" var kullanabilirsin diye.
MediaMarkt müşteri hizmetlerini aradım ve sitesinden sipariş verirsem beğenmeme veya memnun kalmama durumunda monitörü paketine tekrara koyup cayma hakkımı kullanarak iade edebilirmişim. MediaMarkt üzerinden alacağım orada 4800 TL fakat herhangi bir incleme değerlendirme yok. Linki atıyorum.

İnceleme ve değerlendirme yok fakat satıcı MediaMarkt'ın kendisi değil mi? öyleyse sıkıntı çıkmaz sanırsam.
Amazon üzerinde Almanların yorumları var ve hepsi 5 yıldız.
Yardımcı olursanız sevinirim.

MediaMarkt müşteri hizmetlerini aradım ve sitesinden sipariş verirsem beğenmeme veya memnun kalmama durumunda monitörü paketine tekrara koyup cayma hakkımı kullanarak iade edebilirmişim. MediaMarkt üzerinden alacağım orada 4800 TL fakat herhangi bir incleme değerlendirme yok. Linki atıyorum.

MediaMarkt'an baktım bende zaten. Uyguna satıyor ve bilinen firma. Hatta adamlar marka gibi bir şey. Dünde sormuştun bunu. Cayma hakkınız var demiş onlar da. Gayet açık ve netler.

İnceleme ve değerlendirme yok fakat satıcı MediaMarkt'ın kendisi değil mi? Öyleyse sıkıntı çıkmaz sanırsam.
Amazon üzerinde Almanların yorumları var ve hepsi 5 yıldız.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Siteye üye olan yoktur veya yeni satışa koymuşlardır. Trendyol değil ki orası ürün değerlendirmesi olsun. Adamlar ürünü satışa koyuyor sonra kaldırıyor. Teknoloji mağazası normaldir. Almanların yorumlarının iyi olduğunu dün ben söylemiştim zaten. Bunu söyleme sebebim ürün beğenilmiş olması.

MediaMarkt'an baktım bende zaten. Uyguna satıyor ve bilinen firma. Hatta adamlar marka gibi bir şey. Dünde sormuştun bunu. Cayma hakkınız var demiş onlar da. Gayet açık ve netler.

Siteye üye olan yoktur veya yeni satışa koymuşlardır. Trendyol değil ki orası ürün değerlendirmesi olsun. Adamlar ürünü satışa koyuyor sonra kaldırıyor. Teknoloji mağazası normaldir. Almanların yorumlarının iyi olduğunu dün ben söylemiştim zaten. Bunu söyleme sebebim ürün beğenilmiş olması.
Tamamdır. MediaMarkt'an alacağım. Monitör kutusunun içerisinden sadece DP kablosu çıkıyormuş baktım. Ekran kartımda sadece HDMI çıkışı var. HDMI kablosu sipariş ettim.

Bunu sipariş ettim prime ile. İyi midir?

Tamamdır. MediaMarkt'an alacağım. Monitör kutusunun içerisinden sadece DP kablosu çıkıyormuş baktım. Ekran kartımda sadece HDMI çıkışı var. HDMI kablosu sipariş ettim.

Bunu sipariş ettim Prime ile. İyi midir?

Ugreen çok beğendiğim A+ kalitede bir markadır. Ürünleri asla üzmez. Doğru tercihtir. 👍
*Düzenlendi.

Öncelikle bu kategoride konu açtığım için özür dilerim fakat monitör kategorisinde konu açtığım vakit uyarı alıyorum.

İlk aldığım monitör AOC 24G2SPU ve ölü pixel çıktığı için iade ettim. İkinci aldığım monitör Gigabyte G24F-2 ve tekrardan ölü pixel çıktığı için iade ettim hala iadesini bekliyorum.

Normalde HP Omen 25i alacaktım fakat fiyatları uçtuğu için HP Omen 24 780D9E9 modelini araştırdım ve güzel özellikleri var. Gerçek 8 bit panel yani 6 bit + frc değil bu yüzden renkleri çok daha iyi. Yükseklik(asansör) ve pivot özelliği var. Linki aşağıya bırakıyorum.

Bunun dışında Dell G2422HS var aynı fiyata bunu mu almalıyım? Yoksa HP Omen'mi?
Ayrıca Lenovo Legion R25I30 modeli var fakat ayakları devasa büyük olduğu için masama sığmıyor ve içerisinden HDMI kablosu çıkmıyor. Benim ekran kartımda sadece HDMI çıkışı var ve fazladan HDMI kablosu almak istemiyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam monitörü deneyimleme fırsatınız oldu mu? Bende HP Omen 24 780D9E9 modelini almayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı