Hocam ben de ayni monitorler arasinda kaldim sey soracagim pivot haraket kabiliyetini dusunmedigimiz zaman ekran panel kalitesi olarak omen25i mi g24f2yi mi önerirsiniz acaba?HP'nin tek eksik yanı zaten bu ergonomi kısmı. Fakat o monitöre pivot koysalardı fiyatı en az 6-7K arası olurdu. Bazı özellikler maliyetten kısıp performans ürünü olmaya dayalı.
Ergonomi kısmı size sorun olacaksa AOC'u öneririm.
Gigabyte'yi bildiğiniz için onu da almanız da sakınca yoktur.
Dell'i düşünmeyin. Çünkü aralarında yarışamaz artık. Eski de kaldı.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Aslında bende normalde Lenovo G24-20 vardı genel anlamda memnundum ama şimşek atması sonucu arızalandı değişim ya da iade belgesi verildi, hem aynı fiyata bulamıyorum artık hem de değiştireyim daha iyisini alayım dedim. Omen'in ergonomi kısmı kabul edilemeyecek derecede mi gerçekten onu merak ediyorum sadece. Çok mu aşağıda kalıyor monitör tarzında. AOC için aradaki(g24f-2) 500-600 TL farka değer mi peki sizce? Benim sistemimde hdmı yeterli olacaktır sanırım ama display port çıkıyor mu ya da gerekli mi onu da merak ediyorum.HP'nin tek eksik yanı zaten bu ergonomi kısmı. Fakat o monitöre pivot koysalardı fiyatı en az 6-7K arası olurdu. Bazı özellikler maliyetten kısıp performans ürünü olmaya dayalı.
Ergonomi kısmı size sorun olacaksa AOC'u öneririm.
Gigabyte'yi bildiğiniz için onu da almanız da sakınca yoktur.
Dell'i düşünmeyin. Çünkü aralarında yarışamaz artık. Eski de kaldı.
Hocam ben de ayni monitorler arasında kaldım. Şey soracagim pivot hareket kabiliyetini dusunmedigimiz zaman ekran panel kalitesi olarak Omen25i mi G24F2'yi mi önerirsiniz acaba?
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Aslında bende normalde Lenovo G24-20 vardı genel anlamda memnundum ama şimşek atması sonucu arızalandı değişim ya da iade belgesi verildi, hem aynı fiyata bulamıyorum artık hem de değiştireyim daha iyisini alayım dedim. Omen'in ergonomi kısmı kabul edilemeyecek derecede mi gerçekten onu merak ediyorum sadece. Çok mu aşağıda kalıyor monitör tarzında. AOC için aradaki(G24F-2) 500-600 TL farka değer mi peki sizce? Benim sistemimde HDMI yeterli olacaktır sanırım ama DisplayPort çıkıyor mu ya da gerekli mi onu da merak ediyorum.
Hocam dolar hazir firlamisken siparis ettim hp omeni tesekkur ediyorum sizlere.HP hepsinden üstün.
Gigabyte'nin paneli resmi olarak bilinmiyor. Adamlar o bilgiyi öyle bir saklıyor ki devlet sırrı sanki. Fakat Gigabyte'nin kalitesini müşteri memnuniyetinden anlıyoruz.
Kullanım ömrü olarak çıktığı günden beri alanlar hala memnun.
Fakat HP her alanda üstün. Teknik datası sağlam çünkü. Şu bütçede ki bir oyuncu monitörünün HDR 400 sertifikası alması bile bir başarı. Tepe parlaklığı 400 HDR ile 450 CD oluyor. AOC'ta bile bu yok.
G24/20 büyük bir çıkış yakaladı zamanında. CW sorunun gündem olması sonucu öneri potasından çıkarttık. Fakat sağlam üründü. Lenovo'da bu işte epey yol aldı.
şu arkadaş monitör incelemelerini çok sağlam yapıyor. Takip ettiğim biridir. Ergonomik açıdan nasıl göründüğünü bakarak anlayama çalış. Çünkü sabit bir yapıya sahip ve uzunsan sorun olabilir. Tabii boyuna, masa ölçüne (yüksekliğine), koltuk tipine bağlı bu durum.
DP kablo çıkıp çıkmadığını açıkçası hatırlamıyorum.
Hocam dolar hazir firlamisken sipariş ettim HP Omen'i teşekkür ediyorum sizlere.
Hocam cw asla yaşamadım Lenovo'da. Şikayet edebileceğim tek noktası ips glow vardı bir miktar. Ben bu videoya detaylı bir bakayım o zaman, Omen hoşuma gitmezse AOC alacak gibi duruyorum, Gigabyte'ın 500-600 TL daha ucuz olmasına rağmen. Çünkü hem kablo yönünden hem de kabloların desteklediği sürümler yönünden daha avantajlı gibi AOC Gigabyte'a kıyasla.HP hepsinden üstün.
Gigabyte'nin paneli resmi olarak bilinmiyor. Adamlar o bilgiyi öyle bir saklıyor ki devlet sırrı sanki. Fakat Gigabyte'nin kalitesini müşteri memnuniyetinden anlıyoruz.
Kullanım ömrü olarak çıktığı günden beri alanlar hala memnun.
Fakat HP her alanda üstün. Teknik datası sağlam çünkü. Şu bütçede ki bir oyuncu monitörünün HDR 400 sertifikası alması bile bir başarı. Tepe parlaklığı 400 HDR ile 450 CD oluyor. AOC'ta bile bu yok.
G24/20 büyük bir çıkış yakaladı zamanında. CW sorunun gündem olması sonucu öneri potasından çıkarttık. Fakat sağlam üründü. Lenovo'da bu işte epey yol aldı.
şu arkadaş monitör incelemelerini çok sağlam yapıyor. Takip ettiğim biridir. Ergonomik açıdan nasıl göründüğünü bakarak anlayama çalış. Çünkü sabit bir yapıya sahip ve uzunsan sorun olabilir. Tabii boyuna, masa ölçüne (yüksekliğine), koltuk tipine bağlı bu durum.
DP kablo çıkıp çıkmadığını açıkçası hatırlamıyorum.
He bu arada Omen'i Teknosa'dan alacak olmak sadece biraz düşündürüyor, hem genel Teknosa kalitesi hem de önceki deneyimlerime bakarak.Geldiği zaman duygularınızı paylaşın.
He bu arada Omen'i Teknosa'dan alacak olmak sadece biraz düşündürüyor, hem genel Teknosa kalitesi hem de önceki deneyimlerime bakarak.
Ben de sanal mağaza davranış şekillerini bilmiyorum ama umarım iyidir.Teknosa'nın fiziki mağazalarının davranış şekillerini bilmiyorum. Fakat İtopya, gaming.gen ve Sinerji'den iyilerdir diye düşünüyorum.
Bu arada burada bi kısmı yanlış yazmışım, Gigabyte'ın hem kablo içeriği hem desteği daha iyiymiş.Hocam cw asla yaşamadım Lenovo'da. Şikayet edebileceğim tek noktası ips glow vardı bir miktar. Ben bu videoya detaylı bir bakayım o zaman, Omen hoşuma gitmezse AOC alacak gibi duruyorum, Gigabyte'ın 500-600 TL daha ucuz olmasına rağmen. Çünkü hem kablo yönünden hem de kabloların desteklediği sürümler yönünden daha avantajlı gibi AOC Gigabyte'a kıyasla.
He bu arada Omen'i Teknosa'dan alacak olmak sadece biraz düşündürüyor, hem genel Teknosa kalitesi hem de önceki deneyimlerime bakarak.