bamboozled23
Kilopat
Teknosadan.Hocam nerden sipariş verdiniz?
Teknosadan.Hocam nerden sipariş verdiniz?
Ölü piksel falan çıktımı hocam bir sıkıntısı var mı memnunmusunuz bende almayı düşünüyorum da ?Teknosadan.
Benim monitör halen gelmedi ama şöyle bir yorum yapabilirim hocam, bana UPS ile gönderiyor Teknosa başka bir secenek sunmadi(Adana'dayim) o da sanırım yalnızca Çarşamba günü var bulunduğum ilçeye teslimat o yüzden diğer haftaya kadar bekleyecegim gibi duruyor bayram araya girdiği için. Bunu da göz önünde bulundurarak bir araştırın derimÖlü piksel falan çıktımı hocam bir sıkıntısı var mı memnunmusunuz bende almayı düşünüyorum da ?
Hocam hicbir sorunu yok renkleri vs her seyi cok hosuma gitti yuksekligi de gayet ideal bence dik konumda otururken rahatim baya.Ölü piksel falan çıktımı hocam bir sıkıntısı var mı memnunmusunuz bende almayı düşünüyorum da ?
G sync de sertifikasi oldugu icin asiri verimli calisiyor eger yukseklik ayarlama takintiniz yoksa bunu alin gecin.Hocam hicbir sorunu yok renkleri vs her seyi cok hosuma gitti yuksekligi de gayet ideal bence dik konumda otururken rahatim baya.
Trendyol dan siparisi vericem ben orası daha iyi gibi@bamboozled23 hocam size hangi kargoyla gelmişti. UPS 7sinde teslim gösteriyor.
Hocam monitor geldi laptopa bagladim G-SYNC falan mukemmel calisiyor her şey cok iyi fakat yazilar biraz bulanik gibi nasıl duzeltebilirim acaba?
HP'nin tek eksik yanı zaten bu ergonomi kısmı. Fakat o monitöre pivot koysalardı fiyatı en az 6-7k arası olurdu. Bazı özellikler maliyetten kısıp performans ürünü olmaya dayalı.
Ergonomi kısmı size sorun olacaksa AOC'u öneririm.
Gigabyte'yi bildiğiniz için onu da almanız da sakınca yoktur.
Dell'i düşünmeyin. Çünkü aralarında yarışamaz artık. Eski de kaldı.
AOC 24G2SPAE/BK IPS ve AOC 24gspu/bk aynı modeller mi? @Saint Lucia
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.