HP Omen 27 inç vs 25I 22J05E9 vs MSI Optix G2712 vs G2412 vs ASUS VG279Q1A vs AOC 24G2SP

Bütçe
5000

zagor123

Hectopat
Merhaba. Birkaç gündür monitör arayışındaydım ve birkaç tane arasında kaldım. Hangisini almam daha iyi olur? Oyun, günlük kullanım ve iş için kullanılacak.
HP 27
MSI 27
ASUS 27
MSI 24
HP 24
AOC 24

1. 27 inç'ler önceliğim, 24 inç'lerden de MSI fiyat olarak daha uygun o yüzden öncelik veriyorum.
2. İtopya'dan hiç alışveriş yapmadım, sorun çıkar mı?
3. Amazon indirimlerinde daha uygun bir monitör çıkar mı yoksa direkt siparişi vereyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
1) Ben Hp Omen ck2010nt laptop serisini kullanıyorum. Biraz ekranın kenarlarında ışık sızması var ama iyi şu ana kadar. MSI için ben laptop alırken forumda sadece ismen gelişmiş bir marka demişlerdi. Malzeme kalitesi vs olarak Hp tekler demiştiler fakat Elraen gibi yayıncılar daha çok MSI kullanıyorlar. Ben kendi ekranımdan memnunum, ışık sızması dışında problem çıkarmadı şu ana kadar.

2) Ben de hiç alışveriş yapmadım ama sorun olacağını düşünmem.

3) Amazon bazen çok iyi indirimler yapıyor ama her geçen gün zamlanıyor her şey.

Bu ürün de iyi, ikisi de iyi markalar. Ama sanırım MSI'nin bu ürününü alsan daha iyi olur. Bayağı değerlendirmesi var. Ayrıca dediğim gibi yayıncılar daha çok MSI kullanıyor.
Ben de öyle düşünüyorum ama HP'yi çok övüyorlar bir de 27 inç için görüntü kalitesi kötü oluyor deniyor o kafamı karıştırdı. 2 markadan birini alacağım sanırım

Ben de öyle düşünüyorum ama HP'yi çok övüyorlar bir de 27 inç için görüntü kalitesi kötü oluyor deniyor o kafamı karıştırdı. 2 markadan birini alacağım sanırım
İkisi de iyi dostum. Ben Hp kullanıcısıyım. Renkleri iyi bence. Ama MSI'nin de çok kullanıcısı var. Hem de aralarında sanırım sadece 5 mhz var. MSI'nın hem çok değerlendirmesi, hem de arkadaşın attığı linkte daha uygun fiyatı ve hem de daha bilindik. İyi günler dilerim.

Kafanı sıkıntıya sokma bence, direkt MSI al kafan rahat olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı