HP Omen 27C alınır mı?

ATT1LAS

Hectopat
Yer
Prag
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4080 Super Gaming Trio Msi
Amd Ryzen 7600x
32gb 6200mhz
B650 Carbon
Meslek
Serbest
Selam dostlar, ben HP Omen 27C 35D67E9 modelini almak istiyorum.
2K kavisli 27" monitör arayışımın sonunda bunu buldum, sizce nasıldır?
Biliyorum ghosting var ama her kavisli VA panelde olduğu gibi bunda da olmak zorunda.
Sizce nasıl bir modeldir? Kronik sorunları var mıdır veya başka bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu modele bakabilirsiniz.

Hocam 2K...

Selam dostlar, ben HP Omen 27C 35D67E9 modelini almak istiyorum.
2K kavisli 27" monitör arayışımın sonunda bunu buldum, sizce nasıldır?
Biliyorum ghosting var ama her kavisli VA panelde olduğu gibi bunda da olmak zorunda.
Sizce nasıl bir modeldir? Kronik sorunları var mıdır veya başka bir öneriniz var mı?

Kaça alacaksınız?

Ghosting e katlanacaksanız ve kavisliden vazgeçmek istemiyorsanız güzel bir seçenektir.
İncelemesi:
Ghosting seviyesi Va ya göre güzel, pek fazla değil.

Son düzenleme:
Hocam 2K...

Kaça alacaksınız?

8K civarına var galiba

Ghosting e katlanacaksanız ve kavisliden vazgeçmek istemiyorsanız güzel bir seçenektir.
İncelemesi:
Ghosting seviyesi Va ya göre güzel, pek fazla değil.
tamamdır sağolun hocam

İncelemesi:
Ghosting seviyesi VA ya göre güzel, pek fazla değil.

Hocam size bir şey soracağımda özelden mesaj atılmıyor herhalde buradan sorayım.
Ee chat okumak için 2. bir monitör bakıyorum ama ucuz modeller genelde 75Hz 4-5ms sizce akan yazıları okumak için ideal mi?

Son düzenleme:
8K civarına var galiba.

Tamamdır sağ olun hocam.

Hocam size bir şey soracağımda özelden mesaj atılmıyor herhalde buradan sorayım.
Ee chat okumak için 2. bir monitör bakıyorum ama ucuz modeller genelde 75Hz 4-5ms sizce akan yazıları okumak için ideal mi?

Yeter hocam. Sana önerim pivot desteği olan IPS bir model alman.

Yeter hocam. Sana önerim pivot desteği olan IPS bir model alman.

HM ana monitörüm 1000r 27" olduğu için 2. monitörüm düz ve 27inç... Birazcık değişik durmaz mı?

HM ana monitörüm 1000r 27" olduğu için 2. monitörüm düz ve 27inç... Birazcık değişik durmaz mı?

Kavisin bittiği yere doğru sana kavisli olacak şekilde koyarsan olmaz bence. Hem yazı okuyacaksan dik yaparsın öyle daha az kötü olur.
VA alırsan görüş açısından dolayı pek bir anlamı olmaz 2. Monitörün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı