HP Omen 27qs 2K 240Hz IPS alınır mı?

Linkini yolladığınız DP kablosu gelene kadar HDMI 2.0 destekli bir kablo ile 8bit RGB'de 144Hz, 8bit 4:2:0'da 240Hz ya da 10bit 4:2:0'da 144Hz kullanabilirsiniz.

DP kablo gelince Nvidia Control Center'da gerekli ayarları yapmayı unutmayın. Otomatik olarak geçmeyebilir en yüksek ayarlara.
O ayarlar hakkında hiçbir bilgim yok açıkçası.
Bu arada geçici süreli bir hdmi kablosu buldum ancak kablonun özelliği hakkında hiçbir bilgim yok onu öğrenebileceğim bir yer var mı ?

Nvidia Control Panel / Nvidia Denetim Masası'nda ekli dosyadaki yerdeki ayarları yapacaksınız. Kablonun konektör kısmında yazmıyorsa kabloyu takmadan anlayamazsınız desteklediği HDMI sürümünü.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2024-02-11 143642.jpg
    Screenshot 2024-02-11 143642.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba tekrardan ,
Bahsettiğim Ugreen type-c display port kablosu geldi . 2K 240 Hz olarak alabiliyorum şuan ancak nvidia denetim masasındaki ekran özellikleri kısmı kayboldu bu sefer. Kablo gelmeden önce 2k 144 hz hdmi ile kullanıyodum . Nvidia denetim masasında monitör özellikleri olan kısım vardı . Neden şuan kayboldu ?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-02-17 154330.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-17 154330.png
    90,9 KB · Görüntüleme: 49
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sizin bilgisayarın displayportu igpu'ya yani dahili ekran kartına bağlı olabilir. Yukarıdaki linkteki Victus kullanıcısında durum belirttiğim şekildeymiş. Sizin de bu şekildeyse HDMI ile kullanın, dahili ekran kartınız üzerinden görüntü alıyor olursunuz displayport üzerinden.

Bu aşağıdaki kablo belki probleminizi çözebilir. Telefonla görüşün firmayla. Bilgili ve yardımsever bir insan firma yetkilisi.

Aşağıdaki kablo gibi sizin bilgisayarınızdaki HDMI 2.1 çıkışını DP 1.4'e çevirmeli. HDMI 2.1 to DP 1.4 active cable/adapter diye geçiyor bu kablolar. Paugge kablo DP to HDMI olabilir, o nedenle Entepe ile görüşmeden sipariş vermeyin.

Son düzenleme:
Merhaba Xaynthex Aynı sorun benimde var hangi kabloyu alarak sorunu çözdünüz.Nasıl bir yol izlediniz yardımcı olursanız sevinirim.

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Merhaba Aynı sorun benimde var hangi kabloyu kullanarak sorununuzu çözdünüz acaba yardımcı olabilir misiniz

Son düzenleme:
Merhaba Xaynthex Aynı sorun benimde var hangi kabloyu alarak sorunu çözdünüz.Nasıl bir yol izlediniz yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba Aynı sorun benimde var hangi kabloyu kullanarak sorununuzu çözdünüz acaba yardımcı olabilir misiniz
Nvidia denetim masası üzerinden Phsyx Yapılandırması kısmının fotoğrafını atar mısınız ? Oradan belli oluyor.

Nvidia denetim masası üzerinden Phsyx Yapılandırması kısmının fotoğrafını atar mısınız ? Oradan belli oluyor.
ben senin laptopun bi alt modelini kullanıyorum ve bana kablo lazım aynı ekran 240 hz alamıyorum nasıl bir yol izlemeliyim sen nasıl çözdün acaba hangi kabloyu aldığımda sorunum düzelebilir. SYNC vs sorunsuz kullabilirim yardımcı olursna sevinirim

Hp Victus 16-S0047NT​

Senin istediğin şey 240 hz almaksa , büyük ihtimalle senin laptobunda da sadece hdmi çıkışı ve display port olarak ( type-c ) çıkışı vardır. 240 Hz almak istiyosan Type-c Display port kablosu alman lazım . Eğer tek istediğin bu ise .
Ben yukarıda linkini attığım u-green type-c display port kablosu aldım. Almanya dan geldi ürün yaklaşık 10 gün içerisinde. Ama istersen Türkiye de de bulabilirsin bazı yerlerde satılıyor , ben almışken iyi bi marka almak istedim .

Senin istediğin şey 240 Hz almaksa, büyük ihtimalle senin laptopunda da sadece HDMI çıkışı ve DisplayPort olarak ( Type-C ) çıkışı vardır. 240 Hz almak istiyorsan Type-C DisplayPort kablosu alman lazım. Eğer tek istediğin bu ise.
Ben yukarıda linkini attığım u-Green Type-C DisplayPort kablosu aldım. Almanya'dan geldi ürün yaklaşık 10 gün içerisinde. Ama istersen Türkiye de de bulabilirsin bazı yerlerde satılıyor, ben almışken iyi bir marka almak istedim.

Peki o kabloyla FreeSync ve G-Sync teknolojisini kullanabildinmi. Çünkü attığın linkteki üründe bu özellikler var gözüküyor baktığımda sen kullanabildinmi acaba Son yazdıklarında NVIDIA Denetim Masası'ndan ekran kısmı gözükmüyordu onu çözebilidin mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı