HP Omen 27qs 2K 240Hz IPS alınır mı?

Yani şöyle bi durum var , şuan nvidia denetim masasına girdiğimde ekran özellikleri kısmı gözükmüyor çünkü benim ekran kartına sadece hdmi girişi bağlı , type-c ve display port girişi laptobun kendi ekran kartı olan amd ye bağlı . Ben monitörün kendi ayarlarından AdaptiveSync açık kullanıyorum ve amd driverından da amd freesync etkin olarak kullanıyorum.
Bilmem işine yarar mı bu cevap .

Anladım. SYNC kullanmak için ne önerebilirsin acaba internetten baktım hdmı to displayporta 240 hz karşılayacak bulamadım tek çözüm typce-c ve display port gözüküyor.Bu laptopun HDMI girişinden alınabilir mi? Ne gibi çözüm önerebilir sin

Hdmi ile eğer monitörün 1080p ise 240 hz alabiliyorsun ancak monitör 2k ise en fazla 144 hz alabiliyorsun .
Benim bildiklerim bu şekilde. Belki farklı bilgiye sahip olanlar vardır.
Bu arada nvidia denetim masası üzerinden Phsyx Yapılandırması kısmının ekran görüntüsünü atarsan daha iyi olur bi de oradan bakalım belki senin laptopta farklıdır .

Anladım.Bilgilendirmen için çok teşekkürler Paylaşıyorum belki benim type-c nvdia ekran kartına bağlıdır .Zaten kullandığım monitörü bugün geldi HP OMEN 27QS seninikiyle aynı laptop kullanıyorum seninkini alt modeli işte Victus Gaming Laptop 16-s0047nt | HP® Türkiye burdanda detaylı bakıp bilgilendirirsen sevinirim.

Dosya Ekleri

• resim_2024-02-23_200008426.png
    61,8 KB · Görüntüleme: 35
Aynı monitör varmış sende de. 2K 240 Hz olarak mı kullanmak istiyorsun?

Nvidia arayüzlerimiz farklı. Bende bu arada type-c , hdmi , display port gözüküyor . Bir de laptobun kendi ekran kartı gözüküyor ama sende gözükmüyor anlamadım. O kısmı bilmiyorum açıkçası. Daha iyi bilen biri cevaplarsa güzel olur .

Dosya Ekleri

• resim_2024-02-23_201109504.png
    33,6 KB · Görüntüleme: 33
Evet 2k 240 hz olarak kullanmak ve Nvdia G-SYNC kullanmak istiyorum yoksa zaten senin aldığın type cle denicem

Zaten 2k 240 hz istiyosan kesinlikle type-c display alman lazım. Hdmi ile alamazsın. İstersen benim gibi ugreen al ya da hızlı yoldan alıp deniyim diyosan da Türkiye içi daytona , pauge vs gibi markaları deneyebilirsin. Onlar fiyat olarak da daha ucuz . Ama ürün kaliteleri hakkında bir şey diyemem.

Peki teşekkür ederim.İyi akşamlar amazondaki dışında önerebileceğin bir tane varmı?

U-green için başka bir yer yok önerebileceğim . ama diğer markaları kolaylıkla her yerden bulabilirsin , mediamark , hepsiburada , vs bilindik yerlerde var.
Rica ederim,iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…