HP Omen 27qs 2K 240Hz IPS alınır mı?

Ben type-c display port kablosu ararken özelliklerinde 2K 240 Hz destekler vs gibi yazılar arayarak seçtim. Bu attığın linkte göremedim o özelliği . İstersen satıcıya sorup bilgi alabilirsin veya farklı internet sitelerinde satış varsa oradaki özellikler kısmını da araştırabilirsin.

Tekrardan merhaba,
type-c display port kablosu alıp bağlantı gerçekleştirdim.İstediğim 240 hz alabiliyorum artık fakat şöyle bir sorunum var Laptopu kapattığımda tekrar pc yi açtığımda ekrana görüntü gelmiyor , tak çıkart yapmadığım sürece gelmiyor bunun bi sebebi varmıdır yoksa her seferinde böyle mi kullanmam gerekiyor ?

Bilmiyorum ki bende öyle bir sorun yok , ancak şunu bi kontrol et
Ben de ekran ayarları Yalnızca 2 üzerinde göster olarak seçili.

Aldığın kabloyla vs. de alakalı olabilir
Hangi marka kablo aldın

Bilmiyorum ki bende öyle bir sorun yok , ancak şunu bi kontrol et
Ben de ekran ayarları Yalnızca 2 üzerinde göster olarak seçili.

Aldığın kabloyla vs. de alakalı olabilir
Hangi marka kablo aldın
Elimizde kablo olduğu için denemek istedik Kablo markası (PowerMaster PM-6509 Type-C to DP).Sanırım aldığım kablodan kaynaklı senin aldığın kabloyu sipariş verdim onun gelmesini bekliyeceğim ona göre haber vericem burdan.Denediğim kabloda şöyle bir sorun daha vardı örnek veriyorum 240 hz deyken bi süre sonra kesilmeler oluyordu sabit bir süreyle değil 5 dk yada yarım saatte bir ekran gidip geliyordu.Muhtemelen denediğim kablonun ya ısınmasından kaynaklı yada 10 Gbps bi gücü vardı ondan kaynaklı olabilir.Satılan yerlede detaylı bi açıklaması yoktu kablonun elimizde olduğu için denedim böyle sorunlarla karşılaştım.Bakalım bir de senin aldığın kabloyu deniyeceğim gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…