Anlam veremedim Max Q mu olması lazım Max-P mi?
Neden? Monster sonuçta.
Nedeni daha güçlü olması, Max Q olması performans açısından kötü. Ama illa Monster istemiyorum derseniz Omen alabilirsiniz.
Neden? Monster sonuçta.
Tulpar T5 V21.7 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu modelden bahsediyoruz dimi.Hocam Max-P "maksimum performans" anlamına geliyor. Yani ekran kartı Max-P ise gücünü sonuna kadar kullanıyor. Dolayısıyla Max-P olması daha iyi.
Monster'ın Tulpar v21.7 modelinde kronik ısınma sorunu bulunmuyor. Bu sorun Clevo kasalı modeller için geçerli. Bu modelde tongfang kasa bulunuyor. Ayrıca ekran kartı Max-P 140W, 2K çözünürlüğe sahip ve MUX bulunuyor. Her türlü v21.7 daha iyi.
Tulpar T5 V21.7 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu modelden bahsediyoruz dimi.

taksitle alacağım için sitesi daha ucuz oluyor.Evet. N11'de daha ucuza satılıyor:
![]()
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.