HP Omen CE004NT Oyun Oynarken Isınması

loser01

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 6.400 TL aldığım HP cihazı normal kullanımda işlemci 52- 58 derece arasında kalmakta fakat CS-GO oynarken işlemci 88-90 derece, ekran kartı ise 74-76 derece arasında geziniyor. Hissedilen sıcaklık klavyenin orta kısmında ve oyun oynarken rahatsız ediyor. Bence cihazın soğutması kötü çünkü erken ısınmaya başlıyor. Sizin fikirlerinizi almak istedim. İade etmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içinde FPS sabitleme işlemi yapmıyorsan. Sıcaklık değerleri gayet normal seviyededir.
FPS 60 sabitleyip daha az ısınmasını sağlayabilirsin. Yada harici klavye satın alabilirsin.
Başka marka dizüstü bilgisayarda fark edeceğini sanmıyorum.

Gaming laptopların genel sıkıntısı ısınmadır. Çünkü güçlü malzemeleri küçük bir alana sıkıştırıyorlar. Ekstra soğutucu kullanabilirsiniz.

Gaming laptopların genel sıkıntısı ısınmadır. Çünkü güçlü malzemeleri küçük bir alana sıkıştırıyorlar. Ekstra soğutucu kullanabilirsiniz.
Ancak CS:GO gibi bir oyunda islemcinin 90 derecelere dayanması bence normal değil bende msi’ın bir laptopu var PUBG de turbo fan etkin değilken bile en fazla 70-72 derece gördüm şu ana kadar.

CS:GO Source oyun motorunu kullanıyor. Eski bir oyun motoru ve bu oyun motoru işlemciye daha çok yük bindiriyor.

Dota 2 entegre ettikleri Source 2 oyun motorunu CS:GO entegre edeceklerdi o zaman oyundaki çoğu sorunun düzeleceğini düşünüyorum.

CS:GO Source oyun motorunu kullanıyor. Eski bir oyun motoru ve bu oyun motoru işlemciye daha çok yük bindiriyor.

Dota 2 entegre ettikleri Source 2 oyun motorunu CS:GO entegre edeceklerdi o zaman oyundaki çoğu sorunun düzeleceğini düşünüyorum.
Ancak yinede pubg’den ağır olmuyor. Yani ya benim ısı değerlerim çok iyi yada benimkiler normal onun ki fazla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence benimkiler normal.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı