Tam boy olmasını istiyorsanız alınır %60 olur derseniz başka alternatifler varmerhaba omen cihazını aldınız mı acaba bende almayı düşünüyorumda 1800 tl fiyatı değermi
Tam boy olmasını istiyorsanız alınır %60 olur derseniz başka alternatifler varmerhaba omen cihazını aldınız mı acaba bende almayı düşünüyorumda 1800 tl fiyatı değermi
%60 kullanmadım hiç benim bütçem 2kya kadar dayanıyor sağlam,mekanik ve sessiz bi switch istiyorumTam boy olmasını istiyorsanız alınır %60 olur derseniz başka alternatifler var
%60 kullanmadım hiç benim bütçem 2kya kadar dayanıyor sağlam,mekanik ve sessiz bi switch istiyorum
bende zaten bunu düşünüyordumda çok arada kaldım hangisi daha sağlamdırAJAZZ AK992 Çalışırken Değiştirilebilir-Mekanik Oyun Klavyesi Özel Aydınlatmalı RGB+Sarmal USB-C Kablosu,3600mAh 2.4Ghz/BT5.0/USB-C,99 Tuşlar&1 Multimedya Kontrol Düğmesi,PBT Keycaps(Kırmızı anahtar) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AJAZZ AK992 Çalışırken Değiştirilebilir-Mekanik Oyun Klavyesi Özel Aydınlatmalı RGB+Sarmal USB-C Kablosu,3600mAh 2.4Ghz/BT5.0/USB-C,99 Tuşlar&1 Multimedya Kontrol Düğmesi,PBT Keycaps(Kırmızı anahtar) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Ajazz daha iyidir hocam normalde amazonda yurt dışından geliyor yurt dışı istemeyenler hp omen alıyor ama amazonda tr satıcısı da çıktı bu aralar onun linkini attım bendebende zaten bunu düşünüyordumda çok arada kaldım hangisi daha sağlamdır
evet şuan trde var bende bu çok hoşuma gitti de hangisi daha çok kullanım ömrü olur ona takıldım aslında bir kaç arkadaşa sordum hp omen attılarAjazz daha iyidir hocam normalde amazonda yurt dışından geliyor yurt dışı istemeyenler hp omen alıyor ama amazonda tr satıcısı da çıktı bu aralar onun linkini attım bende
ya bide şöyle sorayım siz ikisinden birini alacak olsanız hangisini alırdınızAjazz daha iyidir hocam normalde amazonda yurt dışından geliyor yurt dışı istemeyenler hp omen alıyor ama amazonda tr satıcısı da çıktı bu aralar onun linkini attım bende
Ajazz Ak992 daha iyi bir klavyedir hotswap olduğu için switchleri bozulur ya da yay sesi çıkarmaya başlarsa değiştirebilirsiniz.evet şuan trde var bende bu çok hoşuma gitti de hangisi daha çok kullanım ömrü olur ona takıldım aslında bir kaç arkadaşa sordum hp omen attılar
ya bide şöyle sorayım siz ikisinden birini alacak olsanız hangisini alırdınız
teşekkür ederim hocam ajazz alıyorum ozamanAjazz Ak992 daha iyi bir klavyedir hotswap olduğu için switchleri bozulur ya da yay sesi çıkarmaya başlarsa değiştirebilirsiniz.
Merhaba Omen cihazını aldınız mı acaba bende almayı düşünüyorumda 1800 TL fiyatı değer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.