HP Omen Encoder alınır mı?

%60 kullanmadım hiç benim bütçem 2kya kadar dayanıyor sağlam,mekanik ve sessiz bi switch istiyorum

bende zaten bunu düşünüyordumda çok arada kaldım hangisi daha sağlamdır

Ajazz daha iyidir hocam normalde amazonda yurt dışından geliyor yurt dışı istemeyenler hp omen alıyor ama amazonda tr satıcısı da çıktı bu aralar onun linkini attım bende
evet şuan trde var bende bu çok hoşuma gitti de hangisi daha çok kullanım ömrü olur ona takıldım aslında bir kaç arkadaşa sordum hp omen attılar

Ajazz daha iyidir hocam normalde amazonda yurt dışından geliyor yurt dışı istemeyenler hp omen alıyor ama amazonda tr satıcısı da çıktı bu aralar onun linkini attım bende
ya bide şöyle sorayım siz ikisinden birini alacak olsanız hangisini alırdınız

evet şuan trde var bende bu çok hoşuma gitti de hangisi daha çok kullanım ömrü olur ona takıldım aslında bir kaç arkadaşa sordum hp omen attılar

ya bide şöyle sorayım siz ikisinden birini alacak olsanız hangisini alırdınız
Ajazz Ak992 daha iyi bir klavyedir hotswap olduğu için switchleri bozulur ya da yay sesi çıkarmaya başlarsa değiştirebilirsiniz.

Merhaba Omen cihazını aldınız mı acaba bende almayı düşünüyorumda 1800 TL fiyatı değer mi?

Evet aldım gayetde güzel çalışıyor herhangi bir gecikme sorunu vs. yok. Bazı tuşlar yay sesi çıkarıyor fakat kulaklık takınca sorun olmuyor. Fiyatına değecek bir klavye Rampage gibi dandik markalardansa bu klavyeyi almanızı tercih ederim ben 1000 tlyken almıştım.(yan hesabım)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı