Anlık olarak kullanıyorum yaklaşık 2 ay oldu bence gayet iyi sadece kırmızı rengi var fakat renkleri modlarla ayarlayabiliyorsun yay sesi gibi abuk subuk sesler yok fiyatina değecek bir klavye (bence)
Yani renk değiştirilebiliyor mu?Anlık olarak kullanıyorum yaklaşık 2 ay oldu bence gayet iyi sadece kırmızı rengi var fakat renkleri modlarla ayarlayabiliyorsun yay sesi gibi abuk subuk sesler yok fiyatina değecek bir klavye (bence
Anlık olarak kullanıyorum yaklaşık 2 ay oldu bence gayet iyi sadece kırmızı rengi var fakat renkleri modlarla ayarlayabiliyorsun yay sesi gibi abuk subuk sesler yok fiyatina değecek bir klavye (bence)m
Renk değişmiyor fakat modları var mesela bastığınız tuştan ışık yayılıyor sağdan sola soldan sağa gibi inceleme videolarında var.Yani renk değiştirilebiliyor mu?
Bende foruma danışmıştım bu fiyata rakibi yok diye biliyorum keza mekanik bir klavye yakın fiyatlara mekanikler bile yok.Bende bugün bu fiyatta sipariş geçtim bu fiyata daha iyisini bulamadım rakibi var mıdır ona göre iade edebilirim?
Bende foruma danışmıştım bu fiyata rakibi yok diye biliyorum keza mekanik bir klavye yakın fiyatlara mekanikler bile yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.