HP Omen Gaming hub ayarları nasıl olmalı?

hixin14

Centipat
Uzun süre oyun oynayan biriyim ve ilk defa bir laptopta oynuyorum. Kac saat oynamalıyım?

1688057405723.png

CPU utilization genelde 2 4 arası ama birkaç saniyeligine 0 oluyor. Normal mi?
Eco, balanced, performance hangisini yapmalıyım?
Oyun oynarken dereceler 85 olsa da Max'ta calısmıyor. Oyuna girince Max'a alıyorum.

1688057405723.png

1688057685294.png

Uzun süre oyun oynayan biriyim ve ilk defa bir laptopta oynuyorum. Kac saat oynamalıyım?

Eki Görüntüle 1840745

CPU utilization genelde 2 4 arası ama birkaç saniyeligine 0 oluyor. Normal mi?
Eco, balanced, performance hangisini yapmalıyım?
Oyun oynarken dereceler 85 olsa da Max'ta calısmıyor. Oyuna girince Max'a alıyorum.

Eki Görüntüle 1840745

Eki Görüntüle 1840754

Elleşmesenizde olur. Power mode performance de, thermal Control ise Auto kalabilir.

Auto'ya alırsam 90 olsa da dereceler maxa gecmiyo sıkıntı olmaz mı öyle.
Autoda gerektiğinde deviri arttırıyor zaten
1688058557440.png

Victus 16 D1023 ayarlarım bu şekilde benim. Yük altında 78 gibi bir şey ya

Eğer ki sizin bu değerleriniz yük altında değilse. Bir temizlik zamanı gelmiş demektir.

Açıkcası bu cihazlar uzun süre oyun performansı verebilmek için tasarlanmış. Bakalım bi süre oyuna girip test edeyim kaç dereceyi göreceğim.

Son düzenleme:
Auto'da gerektiğinde deviri arttırıyor zaten.
Eki Görüntüle 1840789
Victus 16 D1023 ayarlarım bu şekilde benim. Yük altında 78 gibi bir şey ya.

Eğer ki sizin bu değerleriniz yük altında değilse. Bir temizlik zamanı gelmiş demektir.

Açıkçası bu cihazlar uzun süre oyun performansı verebilmek için tasarlanmış. Bakalım bir süre oyuna girip test edeyim kaç dereceyi göreceğim.

Laptop yeni 2 gün oldu daha.
Attığım SS'lerde oyundayken olan değerler Victus 16-R0029NT
Oyuna girince Max'a alsam hep sıkıntı olur mu?

Laptop yeni 2 gün oldu daha.
Attığım SS'lerde oyundayken olan değerler Victus 16-R0029NT
Oyuna girince Max'a alsam hep sıkıntı olur mu?
O zaman normal dert etmeyin bence. Laptoplar böyledir. Altına altlık alırsanız 8-10 derece fark eder diye düşünüyorum. Max'a almanız konusunda sıkıntı yok ama üşenirim ben olsam. Cihaz zaten sıcaklığına göre fan devrini ayarlıyor. Oyun oynuyorsanız da power mod kesinlikle performansta kalsın :)

O zaman normal dert etmeyin bence. Laptoplar böyledir. Altına altlık alırsanız 8-10 derece fark eder diye düşünüyorum. Max'a almanız konusunda sıkıntı yok ama üşenirim ben olsam. Cihaz zaten sıcaklığına göre fan devrini ayarlıyor. Oyun oynuyorsanız da Power mod kesinlikle performansta kalsın :)

Altlık dediğiniz soğutucu mu hiç bilmiyorum onları önerebileceğin bir şey var mı?
Bir de ilk laptopum olduğu için merak ediyorum bu derecelerle saatlerce oynasam sıkıntı yaratır mı?

Altlık dediğiniz soğutucu mu hiç bilmiyorum onları önerebileceğin bir şey var mı?
Bir de ilk laptopum olduğu için merak ediyorum bu derecelerle saatlerce oynasam sıkıntı yaratır mı?
Sıkıntı çıkmaz hocam dert etmeyin bu cihazlar onun için tasarlandı zaten :) Soğutucu evet. Ben kullanıyordum eskiden ama sevmediğimden gerek duymuyorum. Bi kaç derece sıcak olsada problem çekmiyorum. Rampage'nin güzel soğutucuları var kullanıpta memnun olan arkadaşımı biliyorum. Kişisel tercih meselesi. Victus gayet iyi bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı