İnceleme HP Omen Gaming Hub nedir ve nasıl kullanılır?

Light Studio sadece efektler için.
Victus'ta yok MUX o yüzden göremezsin.
Ayrıca klavye aydınlatması da beyaz olduğu için sende klavye aydınlatması ayarı gözükmez
Yeni Victus 16'larda hem MUX switch özelliği mevcut hem de aydınlatma rgb. Kendim de yeni victus aldım. Oradan biliyorum. Omen Gaming Hub üzerinden mux kullanılabiliyor.

Victus 15 olduğu için öyle dedim
Sadece victus yazınca tümünden bahsettiniz sanmıştım. Kusuruma bakmayın. Bilgisayar yanımda değil. Bir kaç güne kadar eve gidince arkadaşımız eklemediyse mux, ışıklandırma gibi diğer ekran görüntülerini de bu başlığa eklerim. Bütüncül bir rehber olması iyi olur.

Tamamdır hocam çok sağ olun şimdiden <3

İnceleme için teşekkürler. Bende HP Omen var ama Omen Gaming Hub uygulamasında Kamera - Mikrofon Geliştirme kısmı yok nedense.

Tekrar merhaba, şu anda kullandığım HP Victus 16-s0018nt (7Z4M8EA) bilgisayarımda HP Omen yazılımının sağladığı ve ilk iletide bahsedilenlere ek özellikleri ekran görüntüleri ile aktarmak istedim. Buyrunuz:

Optimizer sekmesi altında yer alan Temizleyici (Cleaner) uygulaması, hem disk temizliği sunuyor hem de sistemi yavaşlatabilecek sistem hizmetlerini kapatmayı sağlıyor:

Ayrıca, isteğe bağlı olarak "Light Studio" sekmesine tıklayarak kurabileceğiniz Omen Light Studio uygulaması ile rgb klavyeniz varsa bu klavyenin aydınlatma özelliklerini özgürce düzenleyebilirsiniz:

VICTUS Laptop sekmesinde ise HP Victus bilgisayarınızın temel değerlerini gözlemleyebilir, önemli bazı işlevleri etkinleştirebilirsiniz.

Network Booster sekmesinde bilgisayarınızın ağ iletişimini oyun temelli olarak en iyi hale getirebilir veya bu konuda kararı Omen uygulamasına bırakabilirsiniz:

Lighting sekmesinde ise basit bir şekilde rgb klavyenizin renk ayarını tek renk olacak şekilde yapabilir veya Omen Light Studio uygulaması ile gelişmiş bir yapılandırma kullanabilirsiniz:

Belki de yeni nesil Victus 16'ların en çok sorulan özelliği olan MUX switch özelliğini "Graphics Switcher" sekmesinde kullanabilirsiniz. Hybrid seçeneği tümleşik ekran kartı üzerinden harici ekran kartını kullanmanızı sağlarken, Discrete seçeneği tüm grafiksel işlemleri doğrudan harici ekran kartı üzerinden yapmanızı sağlamaktadır. Unutmayın ki bu değişiklikler bilgisayarınızı yeniden başlatmayı gerektiriyor:

Son söz: Anlaşıldığı kadarıyla, Omen Gaming Hub uygulaması, farklı model ve tür HP bilgisayarlar için farklı seçenek ve işlevsellik sunuyor. Yukarıda gösterdiğim işlevsellikler bilgisayarınızda bulunmuyorsa muhtemelen Omen Gaming Hub uygulamasında da size sunulmayacaktır. Kolaylıklar dilerim.

Hocam MUX açılmasını tavsiye eder misiniz? Ve hangisini seçtiğimizde MUX aktif oluyor?

Hocam MUX açılmasını tavsiye eder misiniz? Ve hangisini seçtiğimizde MUX aktif oluyor?
Mux Switch açmak için laptobun bunu desteklmesi gerek.
Açılması performansı artırır ama pil tüketimi de artar. Ben açardım.

"Discrete " seçeneğini seçtiğinizde mux'u etkinleştirirsiniz. Bilgisayara yeniden başlatılacak. Böylece harici ekran kartını kullanabileceksiniz. Yüksek fps isteyen oyunlar oynuyorsanız mux'u etkinleştirmek fayda sağlayacaktır. Mesela ben Baldurs Gate 3 oynuyorum ve mux ihtiyacım olmadığından açmadım.

Cyberpunk 2077 oynuyorum onun için açılmalı mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…