HP Omen vs Excalibur G900

zamanında ailede casper çok kullanıldı ... ve alışkanlıktan dolayı sordum . Başka bi etken ise izlediğim excalibur inceleme videolarında çok iyi bir laptopmuş gibi göstermeleri . Omen alıyorum o zaman ...
Hepsi bilerek yollanan üniteler. Muhtemelen sıcaklıklarının bile farklı olur. Zaten birkaç aya performans düşmesi çok sık görülen bir şey, Sosyal'de araştırabilirsiniz açılan konuları.

zamanında ailede casper çok kullanıldı ... ve alışkanlıktan dolayı sordum . Başka bi etken ise izlediğim excalibur inceleme videolarında çok iyi bir laptopmuş gibi göstermeleri . Omen alıyorum o zaman ...
Hayırlı olsun gönderdiğiniz model güzel bir model RTX 2060 yaklaşık 100W'a kadar çıkıyor ve o laptopta mux switch olduğunu unutmayın.

MUX olduğunu nereden öğrendiniz acaba ?
Modele bakarsanız EK0000NT olduğunu görürsünüz. İnternete HP EK0000NT bios simulator yazarsanız ve PDF'yi indirip "Configuration Menu" kısmına bakarsanız orda "Graphics Switch Discrete" yazıyor. Bu MUX switch olduğunu gösteriyor. Üstelik YouTube'daki bir Omen 15 kanalına sordum olduğunu söyledi ama ne kadar doğrudur onu bilmem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı